Bir bayan üye daha :)

Türkiye'nin geleceği yenilikçi, güçlü, hayallerini gerçekleştirebilen ve kendi ayakları üzerinde duran aslan gibi bayanlar. Tebrik ediyorum sizi. Saygılar

Hoşgeldiniz, motosiklet sevgisini, güvenlik ekipmanlarının ve trafik güvenliğinin önemini çocuklarınıza da aşılayın. Kazasız, keyifli sürüşler dilerim.

Aramıza hoş geldiniz. Bende konya/ereğli'denim.Ereğli'den buralara kadar gelip üye olmanıza çok sevindim :)

Hayırlı olsun. Bir kadin olarak bu memlekette birakin otomobili motosiklet kullanma cesaretinizi takdir ediyorum. (Sebebini yukaridaki bir kac yazidan hemen anlayabilirsiniz:)) mumkun oldugunca fazla korumali ekipman kullanmaya ve bu sekilde alismaya calisin.. kask-ceket-eldiven-dizlik-sirtkorumasi-hatta bilegi kapatan ayakkabi... hepsi cok onemli allah korusun duserseniz ilk darbenin nereye gelecegi hic belli olmaz..
Giyim tarziniz biraz degisecek :)
Evet değişmeye başlıyor yavaştan, kask eldiven tamamdır bir de dizlik ve ceket alınca tamam olacak :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:25 ----------

Aramıza hoş geldiniz. Bende konya/ereğli'denim.Ereğli'den buralara kadar gelip üye olmanıza çok sevindim :)

Buralara kadar gelmek zor olmadı ama hemşehrim birini görmek çok güzel :)

Bu arada hepinize güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim arkadaşlar :)

motosiklet kullanımanız cesaret isteyen bir olay tebrik ederim.
öte yandan ingilizce öğretmeni olduğunuz için bir şeyler söyleyeceğim dikkate alıp almamak size kalmış.

bu ülkede öğrenciler ingilizce eğitimi süresince hiçbir şey öğrenemiyorlar.
bunun sebebi ya ingilizce öğretmenleri , ya da müfredatta problem var.
bir çok ingilizce öğretmenimiz olmasına rağmen ingilizce öğrenemediğimize göre , demek ki problem müfredatta.

bir hocam ben ortaokuldayken sınıfta o zaman meşhur olan summer jam şarkısını açmış ve sözlerinin yazılı olduğu ve arada eksik kelimelerin bulunduğu kağıtları dağıtmıştı.biz de dinleyerek bu eksik kelimeleri doldurmaya çalışmıştık.
sanırım hayatımdaki tek gerçek ingilizce dersi buydu.

tahtaya "Subject + have/has + V3 + object + place + time" gibi şeyler yazıyorsanız bir daha düşünün bence.

Endüstri meslek lisesinde çalışıyorum. İngilizce öğretimi ve müfredat biraz olsun değişti su anda, ancak öğrencilerin hiç isteği yok maalesef. Formül vererek ingilizce ogretilmez bana göre, matematik dersi değil bu sonuçta. Her sınıfta öğrencilerin seviyelerine göre gitmeye çalışıyoruz. Ancak haklısınız bazı öğretmenler sadece para için bu mesleği yapıyor. Ben kadrolu değilim, kadrolulari görüyorum ve derse girip çıkmaktan başka hiçbir ise yaramiyorlar maalesef...

Endüstri meslek lisesinde çalışıyorum. İngilizce öğretimi ve müfredat biraz olsun değişti su anda, ancak öğrencilerin hiç isteği yok maalesef. Formül vererek ingilizce ogretilmez bana göre, matematik dersi değil bu sonuçta. Her sınıfta öğrencilerin seviyelerine göre gitmeye çalışıyoruz. Ancak haklısınız bazı öğretmenler sadece para için bu mesleği yapıyor. Ben kadrolu değilim, kadrolulari görüyorum ve derse girip çıkmaktan başka hiçbir ise yaramiyorlar maalesef...
Foruma hoşgeldin meslekdaşım. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Yukarıda yazdıklarnızı amacını aşan ifadeler olarak kabul ediyorum. Olumsuz bir örnekten yola çıkarak bütün öğretmenleri konuşmayı bilmeyen kişiler olarak niteleyebilirmiyiz.

Üye bayan olunca konu birden 3 sayfa-50 mesaj oluyor? Ayıp.... :wiinkk:

Foruma hoşgeldin meslekdaşım. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Yukarıda yazdıklarnızı amacını aşan ifadeler olarak kabul ediyorum. Olumsuz bir örnekten yola çıkarak bütün öğretmenleri konuşmayı bilmeyen kişiler olarak niteleyebilirmiyiz.

Amacını aşan ifadeler derken? Ne yazdığımın bilincindeyim ve zaten orada "BAZI" öğretmenler yazdım. Ülkemizin aydınları olan öğretmenlerin bazılarının kafalarında herhangi bir ideoloji bile yok. Okullara giderseniz rahatlıkla görebilirsiniz. Bana göre ben de dahil hiçbir öğretmen 30 yıl önceki öğretmenler kadar kaliteli değil. Keza öğrenciler de öyle.

Meğerse hocalarımız ne çok seviliyormuşta,biz bilmiyormuşuz..Saygılar hocam..:)

Okullarda hoca öğrencisine el kaldırmadan,öğrencinin el kaldırdığını.Yaptıkları saygısızlıklarının haddi hesabı olmayınca öğretmenlere.Bizim zamanımızda,hocamız bir yanağa vurdumu,öbür yanağı biz çeviriyoduk..Ne yazık ki öğrencilerdeki ciddiyesizlik aynı şekilde öğretmenlerde de mevcut..İki büklüm olurduk,hocamızın karşısından.Saygıdan,hürmetten,annemiz babamız hep tembihlerdi.Oğlum hocalarınıza karşı saygılı olun,bugün ise bir hoca yaramaz öğrencisine bir tokat vurdu diye.Velisi 7 sülalesini toplayıp,okulu basıyor.Öğretmen tartaklıyor.Yani özetle,ne eski aile terbiyesi kavramı kalmış nede öğrencide saygı..Doğal olarak,öğretmenlerde yoldan çıkacak..
Görevini hakkıyla yapan,hocalarımıza saygılar,ellerinden öperiz..Lafımız herşeyi hakkıyla yapan,aile,öğretmen ve öğrencilere değildir..Saygılar..:)

Son düzenleme:
Amacını aşan ifadeler derken? Ne yazdığımın bilincindeyim ve zaten orada "BAZI" öğretmenler yazdım. Ülkemizin aydınları olan öğretmenlerin bazılarının kafalarında herhangi bir ideoloji bile yok. Okullara giderseniz rahatlıkla görebilirsiniz. Bana göre ben de dahil hiçbir öğretmen 30 yıl önceki öğretmenler kadar kaliteli değil. Keza öğrenciler de öyle.

Kendi meslekdaşlarını küçümsemeyi hangi iş kolunda olursa olsun olumsuz bir davranış olarak görüyorum. Niyetim polemik yaratmak değil.Tekrar hoşgeldin...

Benim de amacım polemik yaratmak yada meslektaslarimi küçümsemek değil, ama yeri geldiğinde oz elestiri yapmak gerek. Hiçkimse mükemmel değildir. Ve tekrar hosbulduk.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar