Bir Bakarsanız sevinirim

Arkadaşlar öncelikle merhaba birkaç öneri almak istiyordum sizden, yanlış hareket etmemek açısından.
8.000 TL gibi bir bütçem var zorlarsam 8.500 gibi bir şey çıkabilir, daha önce debriyajlı motosiklet hiç kullanmadım scooter tecrübem var 5-5bin km kadar. illa vitesli olsun gibi bir kaidem de yok. Uzun yol yapmak isteyen bir insanım yakıt vs. benim için çok önemli fabrika işçisiyim sonucta :) bana önerebileceğiniz scooter - vitesli motosikletler nelerdir?
Şimdiden hepinize teşekkür ederim.:king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Martta Pulsar 200ns 7.000 lira. Onnun disinda Scooter olarak burgman olabilir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hun bilmiyorum İgnitor 3.300 diye duydum. buyuk ihtimal gelicek model

bu pulsar gelceği kesinmi çok ii bi makinaya benziyo tabi içide öyleyse

bajaj die bi markaymış herhalde, Türkiye'nin genelinde servis parça vs. sorunu yokmudur ? ayrıca parça vs. kalitesinin de pek iyi olacağını sanmıyorum hindistan malı galiba

beklicez. heralde parça sorununu da düşünmüşlerdir adamlar. sonuçta çin malı değil hindistan. :)

valla ne desem bilemedim :) hindistan üretimi şeyler hakkında iyi olarak bi duyumum yok bekleyip göreceğiz :) başka önerileriniz var mı ?

Hyosung GV 250 tavsiye ederim ama başlangıçta sıkıntı olur mu onda şüpheliyim :) uzun yol için birebir... 2.el çok temiz bütçenizi aşmayacak şekilde rahat bulursunuz.hatta biraz daha zorlarsanız sıfırını alabilirsiniz :wiinkk:

al cbf bak keyfine parça sıkıntısı olmaz herhangi sıkıntı çıkacağını sanmıyorum

Cbf güzel motosiklet heryerde öyle söyleniyor fakat görünüş olarak nedense pek içime sinmiyor. Gv 250 de olabilir aslında tekirdağ'da servisi varmıdır acaba hyosung'un

Cbf güzel motosiklet heryerde öyle söyleniyor fakat görünüş olarak nedense pek içime sinmiyor. Gv 250 de olabilir aslında tekirdağ'da servisi varmıdır acaba hyosung'un

illa servisinde yaptıracaksın diye birşey yok kardeş. iyi bir motosiklet ustası işini görür.yada çevre illerdeki hyosung servislerine gidersin. zaten hyosung un yetkili servisleri kanuni servisleri sanırım.ki ben olsam onlara değil,iyi bir ustaya götürürüm motorumu

2011 ve üstü düşük km. li gt250 comet.
ama bulman biraz zor sabırlı olman lazım.

cbr 250 cbf 150 - 250 uzun yol yapıcan madem ben bunlardan seçerdim bitcende kısıtlı malum, servis yedek parça falan.

Hıza önem vermem diyorsan cbf 150 senin için biçilmiş kaftan.

Az yakar çok kaçar ön siperliğide uzatırsın al sana uzun yol makinası. :cat:

Bu arada her şey görünüş değildir. Motor aldğında bunu anlıyacaksın. :king:

Cbf 150'nin titreşimi nasıldır bi tecrübeniz varmı? cbf 250 den daha iyi duruyor 150lik

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar