bir anlık kararım fazer 6 oldu,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ewet arkadaslar baslıktada belırtıgım gıbı,son bır kac ay oncesındende arastırma ıcerısındeydım,ozellıkle sahıbınden.com adresınden,uygun,hızlı,pahalı olmayan ne tur bır model almalıyım dıye dusunurken fazere takılmaya basladım,ıkı gun oncesındede gordugum ve bır okadarda cok begendıgım mavı fazerım benım kısmetım olduguna karar verdım,ama nasıl oldu,bende nx4 falcon vardı,onu takasa sayıp,ustunede nakıt saydım ve ıkıgundur kullanmakta oldugum fazerımı aldım.:)cok mutluyum,ınsallah herkesde ıstedıgı modelı alabılır,saygılarımla.:):):)

Super Moderator
hayırlı olsun kardeşim allah kaza bela vermesin
güle güle iyi günlerde kullan:cat:

hayırlı olsun, kaç model, kaç km de , kaça aldın ? bi kaçtanede resim eklersen ıyı olur..

kazasız belasız

Yerinden bir karar verdigini dusunuyorum arkadasim.Kazasiz belasiz surusler dilegi ile.

bi fazercan daha geldi aramıza hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın

Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürüşlere inşallah... :rendeer:

vaaaayyy kemal abi yaptığın oldumu şimdi hiç hani ben açıcaktım başlığı :pale:

Arkadaşlar görmüş olduğunuz olay tam bir üzüm üzüme baka baka kararma olayıdır :p Ben Erhan'dan daha düne kadar fazer'ı kötüleyen Gürkan Erhan ve benden ve en sonunda da Yuvacık gezisine birlikte gittiğimiz Kemal abi benden karararak Fazer'lanmıştır. :mrgreen::queen:

Kendisine hayırlı olsun dileklerimi iletiyor,kazasız bir motosiklet hayatı temenni ediyorum. Hadi Kemal abi yarından sonra durmak yok bütün yollar bizim bu yaz. :queen:

hayırlı olsun tercih doğru bunu zamanla daha iyi anlayacaksın

aziz başkanın da dediği gibi

-bir gün herkes fazer ci olacak :queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar