Bionik

kardesim sen al bioniği takma kimseyi çoğu çinli scooterdan daha sağlamdır..

kalkışı çok yavastır ama 100cc - 125cc piston attımı çoğu çin motorlarına toz yutturursun..

Aynene katılıyorum:cat:
Modifiye edilmiş bir Bionik 125-150 hatta 200cc çinlilere toz yutturur.
Ama unutulmaması gereken önemli bir detay var! frenaj ve durmak bayağı zayıf olur tümünde'de onun için dikkat etmek gerek:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aynene katılıyorum:cat:
Modifiye edilmiş bir Bionik 125-150 hatta 200cc çinlilere toz yutturur.
Ama unutulmaması gereken önemli bir detay var! frenaj ve durmak bayağı zayıf olur tümünde'de onun için dikkat etmek gerek:mrgreen:

onunda kolayını buldular artık bioniklerin ön frenini sonradan disk yapıyolar..

ya patlayan rio gevreği kardeşim...:queen:

sen ne zaman başımıza motor ustası oldun be minik kardeş..:bounce:

yok burada öğrendim diyorsan insanlar burada iki yılda anca öğreniyor bişiler, seni daha bir iki aydır anca görüyoruz. allah bilir iki ay bile olmamıştır:cherry:

ben dört sene okulunu okudum 1 sene yükseklisansta dünyanın dersini aldım. hala senin kadar asıp kesmiyorum.. :farao: ki kaldıki burada pratik bilgisi benimkinde daha fazla ve doğru olan kaç tane arkadaşımız var.. sen şimdi ömürlük biyonik ile çin malı scooteri bir mi tutuyorsun?:bounce:

ayrıca...
motosikletin kötüsü olmaz, kim neyi beğeniyorsa onu almalıdır.. biz sadece fikirlerimizi (eğer bildiğimiz bişiler varsa) paylaşırız arkadaş olarak :)
sen bence biraz daha form karıştır. yazmak için harcadığın vaktin bi ksımını da okumaya ayır :wiinkk:

abi benim hakkımda konusuyosan genelleme yapma tekıl kısıden bahsedıoruz
bende 9-10 yasında motor kullanamaya basladım o zaman cınlı mınlı yoktu 51 bıonık vardı..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yani onuda mı çinliye benzetiyolar . :queen:..

Bir yaşıma da girdim valla...:queen:

tabi hocam adamlar aşmış ybr jantı takan var ön maşayı değiştirip diskli jant takan var haha neler neler saymakla bitmez..

mobylette bi ekoldür kullanmayan yoktur

bionik türk malıdır.0 kmsinin fiyatı 1000ytl sınırına çekilse bence yollarda birkaç sene daha dolaşmaya devam eder.
2. el alacaksan maddi durumun da pek yoksa ve hemen motora binmek istiyorsan bence al. ben 3 seneyi geçkin süredir biniyorum.artık daha güçlü birşeyler istesemde işimi görüyor.

tüm modifiye hevesimi bu motorda giderdim.aksesuar kaldırıyor ve parçaları ucuz.:)

bir gün içinde 200 kmyi aşan yola da gittim, gün oldu yük taşıdım.çok hızlı olmayabilir, rampa kabiliyeti düşük olabilir(sadece 2 kişide) eski teknoloji de olabilir
ama kesinlikle kötü bir motor diyemem.:cat:

sağolun arkadaşlar bzim burda ktahya / tavşanlıda bu motorlardan herkeste var bende almak istiyorum birde size danışayım dedim extreme arkadaşım sen yorum yazma lütfen diğer kardeşlerim yeter bana ok tadımız kaçmasın

sağolun arkadaşlar bzim burda ktahya / tavşanlıda bu motorlardan herkeste var bende almak istiyorum birde size danışayım dedim extreme arkadaşım sen yorum yazma lütfen diğer kardeşlerim yeter bana ok tadımız kaçmasın

Bişeyler derdim ama demiyim kalsın yoksa tatsızlık çıkıcak :p
Al sen bioniğini arkadaşım ama 10 kez topic acma 1 tane aç ondan devam et :cat:
Bu arada nickim extreme değil extrema :wiinkk:

extrema beni zıvanadan çıkartma uğraşma kardeşim benimle ister 1 ister 100 topic açarım seni heçç ilgilendirmez ok

Forumdan Uzaklaştırıldı
extrema beni zıvanadan çıkartma uğraşma kardeşim benimle ister 1 ister 100 topic açarım seni heçç ilgilendirmez ok

kardes site sakinleini lütfen rahatsız etme onlar bişi biliyorlar da söylüyolar
hem yardım istiyosun hemde seni ilgilendirmez diyosun ayıp kardesim..:rendeer:

emrah sana fikrini söyledi ona teşekkür edebilirdin..:rendeer:

bende bionic kullanıyorum 97 model harika abi sadece kaptırman yeterli yük dişlisini çıkardık normal dişli taktık beldesan 3 silindiri var çok harika motor bence eşi benzeri yokkkk

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:22 PM ----------

kim ne derse desinn abicim bionic harika

bende de var 98 model giri - mavi lerden :) konu hortlamıs ama yürütelim madem ! nostalji amaçlı resimlerini de koyabilirm :)

********* arkadaslar bionikler aslında beldeyamanın motoru yanı TÜRK malı bende 1999 model mavi-gri renk bi tane var isten olursa satarım 500tl pazarlıksız takas olur (yüksek modellerle )
e-mail [email protected] mail atın ben cevaplarım bekliomm motor orjinal 52liktir *********

Son düzenleme:
bırak 52 karter i...sana önerim sahibinden.com da honda hero 100 lük veya ramzey karaca 100 lük bi araştır okmi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar