kardesim sen al bioniği takma kimseyi çoğu çinli scooterdan daha sağlamdır..
kalkışı çok yavastır ama 100cc - 125cc piston attımı çoğu çin motorlarına toz yutturursun..
Aynene katılıyorum:cat:
Modifiye edilmiş bir Bionik 125-150 hatta 200cc çinlilere toz yutturur.
Ama unutulmaması gereken önemli bir detay var! frenaj ve durmak bayağı zayıf olur tümünde'de onun için dikkat etmek gerek:mrgreen:
onunda kolayını buldular artık bioniklerin ön frenini sonradan disk yapıyolar..
ya patlayan rio gevreği kardeşim...:queen:
sen ne zaman başımıza motor ustası oldun be minik kardeş..:bounce:
yok burada öğrendim diyorsan insanlar burada iki yılda anca öğreniyor bişiler, seni daha bir iki aydır anca görüyoruz. allah bilir iki ay bile olmamıştır:cherry:
ben dört sene okulunu okudum 1 sene yükseklisansta dünyanın dersini aldım. hala senin kadar asıp kesmiyorum.. :farao: ki kaldıki burada pratik bilgisi benimkinde daha fazla ve doğru olan kaç tane arkadaşımız var.. sen şimdi ömürlük biyonik ile çin malı scooteri bir mi tutuyorsun?:bounce:
ayrıca...
motosikletin kötüsü olmaz, kim neyi beğeniyorsa onu almalıdır.. biz sadece fikirlerimizi (eğer bildiğimiz bişiler varsa) paylaşırız arkadaş olarak
sen bence biraz daha form karıştır. yazmak için harcadığın vaktin bi ksımını da okumaya ayır :wiinkk:
bionik 52 buralarda zor bulursun kullanan istanbulda hele hiç görmedim desem yeridir
Yani onuda mı çinliye benzetiyolar . :queen:..
Bir yaşıma da girdim valla...:queen:
sağolun arkadaşlar bzim burda ktahya / tavşanlıda bu motorlardan herkeste var bende almak istiyorum birde size danışayım dedim extreme arkadaşım sen yorum yazma lütfen diğer kardeşlerim yeter bana ok tadımız kaçmasın
extrema beni zıvanadan çıkartma uğraşma kardeşim benimle ister 1 ister 100 topic açarım seni heçç ilgilendirmez ok
nden ki bizim burda 1990 model bioniği kullanan bile var ama arkadaşımın asya 150 lik scooter ı var 2006 model iğrenç bişey keşke .. diyor
bende de var 98 model giri - mavi lerdenkonu hortlamıs ama yürütelim madem ! nostalji amaçlı resimlerini de koyabilirm
![]()