Bionik

ya arkadaşlar ben aranıza daha yeni katıldım bi sorum olacak ben moblette bionik 52 motorlara bayılıyorum ve almaı düşünüyorum bu motorlar çin malı mı ?

harbi türk malı yanında yedek çorap taşı iyi oluyor yazın sıcakta kayış kopunca lazım olacak :queen:

Çin malı değildir ama iki zamanlı motorlar dört zamanlı motorlar kadar uzun ömürlü değildirleronun yerine ikinci el honda activa önere bilirim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
öncelikle aramıza hoşgeldin..yahu bırak 52'yi 53'ü al bi 4 zamanlı keyfine bak:cat:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
bukadar önemli ve hayati bi soruyu böyle ayak üstü cevaplamak olmaz.derinlemesine düşünüp öyle cevap vermek lazım:p
valla ne malı olduğunu bilmiyorum ama ÖNEMLİ diye başlık koyulacak bi konu olduğunu sanmıyorum:cat:
hoşgeldin bu arada:rendeer:

Bildiğim kadarıyla Beldesan Türkiye'de üretiyordu.Hem Çinliler için taklit edilmesi değerini kurtarmayacak bir alet.Eğer motorun varsa hobi için güzel alet,yoksa cup denilen yarı otomatik motorlardan tavsiye ederim.

bide size sorayım dedim

arkadaşlar aranızda beldeyama bionik 52 kullanıcısı varmı?

arkadaşım daha önce açtığın konularda aklıma geldi :)
bioniğini aldın mı sonunda?
Yoksa hala alma aşamasındamısın?
Eğer almadıysan bence bionik yerine çin malı bir scooter al daha rahat edersin gibi geliyor

nden ki bizim burda 1990 model bioniği kullanan bile var ama arkadaşımın asya 150 lik scooter ı var 2006 model iğrenç bişey keşke .. diyor

Valla ona bınıcegımeee cın malı ıyı az kullanılmıs bı scooter alırım çin min.

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar aranızda beldeyama bionik 52 kullanıcısı varmı?

kardesim sen al bioniği takma kimseyi çoğu çinli scooterdan daha sağlamdır..

kalkışı çok yavastır ama 100cc - 125cc piston attımı çoğu çin motorlarına toz yutturursun..

abi tabi yutturr modifiye yaparsa karburötörü dişlileri deiştirse

ya patlayan rio gevreği kardeşim...:queen:

sen ne zaman başımıza motor ustası oldun be minik kardeş..:bounce:

yok burada öğrendim diyorsan insanlar burada iki yılda anca öğreniyor bişiler, seni daha bir iki aydır anca görüyoruz. allah bilir iki ay bile olmamıştır:cherry:

ben dört sene okulunu okudum 1 sene yükseklisansta dünyanın dersini aldım. hala senin kadar asıp kesmiyorum.. :farao: ki kaldıki burada pratik bilgisi benimkinde daha fazla ve doğru olan kaç tane arkadaşımız var.. sen şimdi ömürlük biyonik ile çin malı scooteri bir mi tutuyorsun?:bounce:

ayrıca...
motosikletin kötüsü olmaz, kim neyi beğeniyorsa onu almalıdır.. biz sadece fikirlerimizi (eğer bildiğimiz bişiler varsa) paylaşırız arkadaş olarak :)
sen bence biraz daha form karıştır. yazmak için harcadığın vaktin bi ksımını da okumaya ayır :wiinkk:

Son düzenleme:
Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
bionik 52 buralarda zor bulursun kullanan istanbulda hele hiç görmedim desem yeridir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar