Binnur ÖZMEN - Rujumu da sürerim, motora da binerim..

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
aramıza hoşgeldiniz,çalınan motorunuz için çok üzüldüm,benimde bir motorum geçen yıl çalındı ,kasko olmadığı içinde üzerine soğuk su içtik :( ,siz en azından parasını alarak birazda teselli olabilmişsinizdir umarım,insanlar motosikletlerine sanki birer canlı gibi zamanla alışıyor ve bağlanıyor,çalınınca sanki sevdiğimiz birisini yitirmiş gibi üzülüyoruz,ne kadar maddi anlamda telafi edilsede manevi olarak telafisi imkansız,bu arada güzel bir tesadüf sonucu yaklaşık 1 ay önce yunanistan makedonya gezinizi anlattığınız bloğunuzu okuma şansını yakalamıştım,içimden ne güzelde gezmiş helal olsun demiştim,birgün bende yunanistan,makedonya türü bir gezi düzenleyeceğim inşallah :)

merhabalar ismim görkem aramıza hoşgeldiniz...
sizi burada görmekten mutluyuz.. :)
sanırım sizden keyifle makedonya gezisi ve yunanistan gezileri dinliyiceğiz.. okumayı ve varsa oralardan fotolar zaman içerisinde güzel olur keyifli paylaşımlarınızı bekliyoruz..
valla saatlerce anlatabilirim, herkesi de gitmeleri için teşvik ederim..

haklısınız. ismim Gökhan. geçen sene 15 Mayıs'taki eğitimde görüşmüştük. avatar fotom da (muhtemelen) sizin çektiğiniz fotoğraf :)

ne hoş.. yüzünüzün olmadığı fotoğraftan sizi hatırlamam maalesef mümkün değil :(

_____
bütün hoşgeldin lere topluca teşekkür ederim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar