- Konu Yazar
Rüzgarın Torunu ___ Binnur ÖZMEN
Merhabalar,
2007 de bir Honda Dylan 150 ile motor kullanmaya başladım.
işin 'bu boyut'larını hayal bile edemezdim,
'boğaza inerim, bakkala giderim' gibi düşünelerden 'dünyanın her yerine gidebilirim'lere kadar geldim.
daha 800. kmde iken 'bu motor bana küçük' demeye başladım ve gözümü Suzuki Burgman 400'lere diktim.
1 yıl, 6.000 km ( bir kez Cunda'ya, bir kez Kerpe'ye ve İstanbul civarı gezilere gittim)
sonrasında Suzuki Burgman 400 ile 3 yılda 28.000 km yol yaptım.
4 ayda iki kere Yunanistan ve Makedonya,
bir çok Marmara bölgesi gezileri ile mutlu mesut yaşarken bu motorum 21 Nisan sabaha karşı çalındı!
1,5 ay aradan sonra Şair Sigorta vasıtası ile kasko bedelimin tamamını aldım, üzerine ekleyerek, Haziran başında yeni cicim Burgman 650 ile yolumu birleştirdim..
buraya kadar motorla ilişkimi yazdım; kendimden bahsedersem:
Odtü mezunu bilgisayar mühendisiyim,
bir dünya tatlısı golden retriever köpeğim KIZIM var,
2 tane de kedim.
8 aydır bir bahçe katında yaşıyorum. Motor çalındığından beri kendimi bahçe ile uğraşmaya verdim, büyük mutluluk duyuyorum..
bir bankada sözleşmeli yazılımcı olarak çalışıyorum.
Kamp yapmayı seviyorum, ama kamplara KIZIM sebebi ile arabayla gidiyorum.
iyi 'teneke tavuk' / ' çingene tavuğu yaparım. bu konuda referans olarak dj Semih'i gösterebilirim
Emok üyesiyim, motor camiası için faydalı bir şeyler yapmayı misyon edindim.
2 senedir 'Kış'ın pasını atma' organizasyonu düzenlenmesine katkıda bulunuyorum.
herkese başarılar diliyorum
Merhabalar,
2007 de bir Honda Dylan 150 ile motor kullanmaya başladım.
işin 'bu boyut'larını hayal bile edemezdim,
'boğaza inerim, bakkala giderim' gibi düşünelerden 'dünyanın her yerine gidebilirim'lere kadar geldim.
daha 800. kmde iken 'bu motor bana küçük' demeye başladım ve gözümü Suzuki Burgman 400'lere diktim.
1 yıl, 6.000 km ( bir kez Cunda'ya, bir kez Kerpe'ye ve İstanbul civarı gezilere gittim)
sonrasında Suzuki Burgman 400 ile 3 yılda 28.000 km yol yaptım.
4 ayda iki kere Yunanistan ve Makedonya,
bir çok Marmara bölgesi gezileri ile mutlu mesut yaşarken bu motorum 21 Nisan sabaha karşı çalındı!
1,5 ay aradan sonra Şair Sigorta vasıtası ile kasko bedelimin tamamını aldım, üzerine ekleyerek, Haziran başında yeni cicim Burgman 650 ile yolumu birleştirdim..
buraya kadar motorla ilişkimi yazdım; kendimden bahsedersem:
Odtü mezunu bilgisayar mühendisiyim,
bir dünya tatlısı golden retriever köpeğim KIZIM var,
2 tane de kedim.
8 aydır bir bahçe katında yaşıyorum. Motor çalındığından beri kendimi bahçe ile uğraşmaya verdim, büyük mutluluk duyuyorum..
bir bankada sözleşmeli yazılımcı olarak çalışıyorum.
Kamp yapmayı seviyorum, ama kamplara KIZIM sebebi ile arabayla gidiyorum.
iyi 'teneke tavuk' / ' çingene tavuğu yaparım. bu konuda referans olarak dj Semih'i gösterebilirim
Emok üyesiyim, motor camiası için faydalı bir şeyler yapmayı misyon edindim.
2 senedir 'Kış'ın pasını atma' organizasyonu düzenlenmesine katkıda bulunuyorum.
herkese başarılar diliyorum