Binnur ÖZMEN - Rujumu da sürerim, motora da binerim..

Rüzgarın Torunu ___ Binnur ÖZMEN
Merhabalar,
2007 de bir Honda Dylan 150 ile motor kullanmaya başladım.
işin 'bu boyut'larını hayal bile edemezdim,
'boğaza inerim, bakkala giderim' gibi düşünelerden 'dünyanın her yerine gidebilirim'lere kadar geldim.

daha 800. kmde iken 'bu motor bana küçük' demeye başladım ve gözümü Suzuki Burgman 400'lere diktim.
1 yıl, 6.000 km ( bir kez Cunda'ya, bir kez Kerpe'ye ve İstanbul civarı gezilere gittim)
sonrasında Suzuki Burgman 400 ile 3 yılda 28.000 km yol yaptım.
4 ayda iki kere Yunanistan ve Makedonya,
bir çok Marmara bölgesi gezileri ile mutlu mesut yaşarken bu motorum 21 Nisan sabaha karşı çalındı!

1,5 ay aradan sonra Şair Sigorta vasıtası ile kasko bedelimin tamamını aldım, üzerine ekleyerek, Haziran başında yeni cicim Burgman 650 ile yolumu birleştirdim..

buraya kadar motorla ilişkimi yazdım; kendimden bahsedersem:

Odtü mezunu bilgisayar mühendisiyim,
bir dünya tatlısı golden retriever köpeğim KIZIM var,
2 tane de kedim.
8 aydır bir bahçe katında yaşıyorum. Motor çalındığından beri kendimi bahçe ile uğraşmaya verdim, büyük mutluluk duyuyorum..

bir bankada sözleşmeli yazılımcı olarak çalışıyorum.
Kamp yapmayı seviyorum, ama kamplara KIZIM sebebi ile arabayla gidiyorum.
iyi 'teneke tavuk' / ' çingene tavuğu yaparım. bu konuda referans olarak dj Semih'i gösterebilirim

Emok üyesiyim, motor camiası için faydalı bir şeyler yapmayı misyon edindim.
2 senedir 'Kış'ın pasını atma' organizasyonu düzenlenmesine katkıda bulunuyorum.

herkese başarılar diliyorum

Çok güzel bi tanıtım. Hoş geldiniz , kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle :)

hoşgeldiniz...

edit:

sazanlık yapan tek ben değilmişim :)

Hoşgeldiniz aramıza iyi forumlar dilerim, hayatı yaşamayı bilenlerdensiniz....

merhabalar Binnur Hanım. Emok'ta sizin grubun arkasında kamp kurmuştuk, tanışmak burada kısmet oldu.

Aramıza hoşgeldiniz. :cat:

TR-Riders grubuyla mı gelmiştiniz?
oradayken tanışamamış mıyız?

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:07 ----------

hayatı yaşamayı bilenlerdensiniz....
öyle yapmaya çalışıyorum, size bunu düşündüren ne oldu? merak ettim..

bu arada profil kısmına bakıyorum, İMZA ve AVATAR koyacak yeri bulamıyorum. yardım rica ediyorum.özelden yazabilirseniz, konuyu bununla sulandırmayayım ;)

TR-Riders grubuyla mı gelmiştiniz?
oradayken tanışamamış mıyız?)

Salih arkadaşımızla birlikte 3 motor 4 kişi gelmiştik. Emok sonrasında grubada üye oldum.

Malumunuz cuma günkü yağıştan sonra kamp "survivor" havasında geçtiği için çok fazla insanla tanışma fırsatı yakalayamadık :)

Vaktiğimizin çoğu ıslak eşyaları kurutmakla geçmişti :)

Son düzenleme:
hoşgeldiniz bölümdaşım. EMOK eğitiminde yüzyüze de tanışmıştık. keyifli forumlar olsun...

merhabalar ismim görkem aramıza hoşgeldiniz...

sizi burada görmekten mutluyuz.. :)

sanırım sizden keyifle makedonya gezisi ve yunanistan gezileri dinliyiceğiz.. okumayı ve varsa oralardan fotolar zaman içerisinde güzel olur keyifli paylaşımlarınızı bekliyoruz..

haklısınız. ismim Gökhan. geçen sene 15 Mayıs'taki eğitimde görüşmüştük. avatar fotom da (muhtemelen) sizin çektiğiniz fotoğraf :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar