Binlerce insan bu yüzden ölüyor.

Şu videoyu bir izleyin :pr::pr::pr:

Gerçi olay, haberin başlığına bakarsanız, gene gazeteciler tarafından abartılmış. Bu zihniyetten sadece kamyon ve tır sürücüleri sorumlu tutuluyor. Bu davranışları sergileyen anlayış sadece tır veya kamyon sürücülerine özgü değil maalesef. Benzeri davranışları motosiklet üzerinde gösterenler de mevcut.

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/9028/15583639/1/binlerce-insan-bu-yuzden-oluyor.aspx

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ne tepki vereceğimi şaşırdım.
Ben bu video'ya tepkimi sana PM'den veririm Levsy.
Birşey desem bana yakışmayacak şimdi.

dikkat ettim de adam gaz vermiyor hic. kamyonlarda da varmis demek cruise control !!

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Bu vesileyle ayak tirnaklarini kesmeyen tüm T.I.R. soförlerini esefle kiniyorum.:farao:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ne diyeyim... İnsanlarımızda bu cesaret varken daha neler olur....
Şahsen ben bukadarına cesaret edemem... Kendimden ziyade bir ailem ve karayollarında seyreden başka insanların canı var...

Acaba bu görüntüleri yayınlayan Hürriyet gazetesi, sorumlu bir davranış gösterip bu kişi hakkında suç duyurusunda bulunmuşmudur? ( Ne hayal ama değil mi? )

İnşallah firma şöförüdür. Görüntüleri biri görür ve kovulur diyorum.
Bir taşa yada çukura denk gelse, o toynak ile arabayı biraz zor yolda tutar.
Yanında seyreden başka canlara yazık. :pr: Bu adama verilecek en büyük ceza.
Çin işkencesi olur. Kamyonun vitesine oturtulur. Bozuk araziye araç sokulur. O kadar. :mrgreen:

Bu video çokdan beri var yeni bir haber değil hatta o şöförün gene aynı hareketi yaparken öldüğünü duymuştum.

Hani küfür etsekte böyle bir insana(!) değmeyeceği için yazacak pek bişey kalmıyor.
Bende tolga kardeşime katılıyorum, ' İnşallah firma şöförüdür. Görüntüleri biri görür ve kovulur diyorum. '

Gerçekten diyecek söz bulamıyor insan... Milletin başına bela ondan sonra. Allah milletimizin yardımcısı olsun... Allaha emanet yaşıyoruz işte.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Keşke bizim firmada böyle bir tırcı olduğunu duysam bak ben o zaman ona neler yapıyorum bunun adına başka birşey diyorlar ama ben içime atayım şimdilik bu ortamda bulunan arkadaşlara saygısızlık olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar