Bindik bir Alamete Gidiyoruz Kıyamete :) NC700S aldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cbf ciler sana küsmesin şimdi abi 8 yıldır cbf nedir :D
Ne güzel motor kişke benim olsaaa ::pulp::
Şaka şaka :D Allah kaza bela göstermesin tü tü tü maşallah :)
Hayırlı uğurlu olsun.

Keklemiyon işallah geçen seferki gibi :p

Güle güle kazasız belasız :rendeer:

Çok sevindim hayırlı olsun demek için açtım. Bakayım ne yazmış çizmiş allahın pandası dedim ki o da ne ! Olm 800*18 ne demek. Sen bütün parayı kredi çekmişsin. 18 ay yarım maaş çalışacaksın bu nasıl kasar adamı be. Tam pandalık yapmışsın.

Çok fazla kızmayacağım. Alınmış alınmıştır. Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin inşallah.

bir cbf mağdurunu daha kaybettik :)
hayırlı olsun tekeriniz düz bassın
sigorta fiyatı kaç çıkacak merak ediyorum bu sayfadan haber verirsin artık
yazmayı unuttum bu ncnin tatlısı 18 ay sonra mı :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cok sevindim valla kendim almış gibi hayırlı uğurlu olsun kaza bela görmeyin inşallah

eyvallah beyler..sizlerle bu güzel haberi paylaştım..müsaadeniz olursa saat 00 da kapattırıcam konuyu...nazara inanıyorum biraz...yanlış anlamayın lütfen..:rendeer:

Argadaşlar makara kakara yok harbiden aldım :queen: evet Sinan Aga biraz kastırdım ama hyapcak birşey yok :)

sağolun iyi dilekleriniz için...

:p gece 4 de uyudum 8 de kalktım aga sanki memleketi kurtarcaz nası bi kasmışsak artık çocuk gibiyim ya :) :queen: valla yorgunum ben kaçıyorum...selam ve sevgilerimle..

Super Moderator
Hayırlı olsun,, CBF'den sonra Ferrari Spider gibi olacaktır bu :)

kesinlikle orgazmı yaşıyorum şu an yaş 40 ahahah:queen: hayır orgazmı biri bana dokunmadan yaşıyorum motorun varlığı bile aksiyon yaşatıyor olaya bak...:p

beyler konu kapansın diye sol altta MESAJI ŞİKAYET ET bölümüne kendimi şikayet ettim konuyu kaparmısınız diye..tek tek cevap yazamadım affedin adam seçer gibi algılamayın...kısa öz geçtim...beyler milletin alım gücü belli olan var olmayan var..20 bine motor aldım diye hava basamam kimseye zaten borçla aldım aq giren çıkanın haddi hesabı yok :queen: o bağlamda fazla konuyu fazla derine indirmiyorum 40 gün 40 gece eğlenmeye gerek yok motor aldım mı...aldım aq olay bu...:p ayıp diye bişey var ya görmemişliğe gerek yok...:p

cbfden sonra tabi bildiğin Cncorde Uçak bu hacılar...azda yakıyor ya rahat köklerim gali...:flower:

2 ay sonra satarsın zaten abi hevesini al şimdiden :queen: şehir içinde cbf 150 yi aramazsın vites değişimi konusunda :flower:

Moderatör
Hayırlı olsun kazasız belasız kullan.
Kendim almış kadar sevindim, şaka şaka o kadar da sevinmedim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar