bin aydan hayırlı Kadir geceniz mubarek olsun

herkesın kadır gecesı mubarek olsun ...hayırlara wesıle olması dılegıyle

arkadaşlar hepimizin kadir gecesini kutlarım.umarım herkes bu gecenin kadrini ve kıymetin bilir.birbirimize dua edelim bolca.yaşadığımız ülke ve üzerinde olduğumuz iki tekerli vasıtaları düşünecek olursak gerçekten duaya çok ihtiyacımız olduğunu farkederiz.
Hepiniz az çok kaza atlatmışınızdır.O anda aklınıza gelen ve sığındığınız şeyleri bir düşünün....:rendeer:

Bu gecenin fevzi üzerinize,rahmeti geçmişinize,bereketi evinize,nuru ahiretinize,sicaklığı yuvanıza dolsun kadir geceniz mübarek olsun Allah dualarınızı kabul etsin.:rendeer:

tüm islam alemının kadır gecesı mubarek olsun

allah hepimize kazasız belasız suruşler nasıp etsın

(amin)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu günlerin feyzi üzerimize, rahmeti geçmişimize, bereketi evimize, Nur-u ahretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Bütün MT ailesinin Kandili mübarek olsun.

Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan kadir geceniz mübarek olsun. Allah'a emanet olun. Güzel Kandiller...:rendeer:

kadir gecemiz mübarek olsun allah hepimizin yolunu açık etsin günahlarımızı affetsin
kazasız belasız sürüşler nasib eylesin AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Kadir Gecemiz Mübarek Olsun, Allah Tövbelerimizi, Dualarımızı Kabul Etsin, İyi İnsan, Müslüman Olabilmeyi Nasip Etsin.

Kur'an-ı Kerim'de Cenab-ı Hak, bu mübarek gecenin kıymet ve faziletini şöyle beyan buyurmaktadır:
"Biz onu (Kur'an'ı) Kadir gecesinde indirdik. Kadir gecesinin ne olduğunu sen bilir misin? Kadir gecesi, bin aydan hayırlıdır.. O gecede, Rablerinin izniyle melekler ve Ruh (Cebrail), her iş için iner dururlar. O gece, esenlik doludur. Tâ fecrin doğuşuna kadar." (Kadir Suresi )

Resul-i Ekrem (s.a.v) Efendimiz buyuruyor:

"Kim Kadir Gecesi'nde inanarak, ihlas ile o geceyi ibadetle geçirirse, geçmiş günahları bağışlanır."

"Kadir Gecesi yatsı namazında cemaatte hazır bulunan, ondan nasibini almıştır."

Müminlerin annesi Hz.Aişe (r.a.) şöyle diyor :
-Dedim ki: Ya Resullullah, Kadir Gecesi'ni bilirsem onda ne şekilde dua edeyim? Şöyle buyurdu:
- Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül afve fa'fü anni. (Allah'ım sen affedicisin, affı seversin, beni affeyle.)

Bin Aydan Daha Hayırlı Kadir Geceniz Mubarek Olsun :rendeer:

Hepınızın Kadir Gecesi hayırlı olsun ben bu formu gormeden baslık acmıstım ozur dılerım.

Mübarek Kadır gecesının hepimiz için hayırlara vesile olmasını dılıyorum. Allah tüm gunahlarımızı affetsın, kaza ve beladan korusun...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar:rendeer:

Hayırlı Kandiller

Bu gece bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesi.
Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi
Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin hayırlı kandiller..

Kadir geceniz mubarek olsun.Sevginin esirgenmediği günler dilerim.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar