İnterkom markasını bilmiyorum fakat mutlaka otomatik yanıtlama özelliğini kapat gibi bir seçenek olmalı. Bu markanın kullanım kılavuzuna baktım internetten.Yıllardır kullanıyorum fazlasıyla memnunum. Hem konuşma hem müzik hem de ses seviyesi olarak başarılı.
Kaç kere kaskı düşürdüm direk interkom darbe aldı ancak hiçbir problem yaşamadım.
Tek memnun olmadığım şey otomatik yanıtlamayı kapatamıyorsun; arama oldugunda hemen fark edip red etmezsen otomatik acıyor.
İnterkom markasını bilmiyorum fakat mutlaka otomatik yanıtlama özelliğini kapat gibi bir seçenek olmalı. Bu markanın kullanım kılavuzuna baktım internetten.
Otomatik yanıtlama bölümünde şu cümle yazıyor " Arama geldiğinde güç tuşuna 12 sn boyunca basılmadığı takdirde otomatik olarak yanıtlanır" Öncesinde aramaya cevap verme bölümünde ise "güç tuşuna bir defa basmak gerekiyor" diyordu. Çok anlam vermedim ama güç tuşuna 12 sn bastığımızda otomatik yanıtlamayı kapatıyor gibi anladım bu cümlelerden. Bir deneyin isterseniz.
Nurol intercom değil, bluetooth sistemi. Prozone intercomun duyduğum sıkıntısı eldiven ile kullanımda uğraştırıyor. Otomatik cevaplama da can sıkıcıymış gerçekten.Bim de satılacak Prozone mu yoksa aynı flyata temizekipmandaki Nukrotech Nukro X2 özel hoparlör mü diye sorayım.
Nurol intercom değil, bluetooth sistemi. Prozone intercomun duyduğum sıkıntısı eldiven ile kullanımda uğraştırıyor. Otomatik cevaplama da can sıkıcıymış gerçekten.
temizekipman.com
aynı interkom 4-5 sene evvel yine gelmişti, eşimin kaskında kullanıyoruz, parasının ürünü. Zaten çin malı, knmaster kn2000 ile aynı ürün, sadece birisinin üstünde knmaster, diğerinde prozone yazıyor...Bime gelecek olan prozone marka interkomu almayı düşünüyorum fiyatı 2750 tl fiyatına değer mi değmez ise önerileriniz nedir kullanıcısı varsa nasıl memnun kalmış mı değerli yorumlarınızı bekliyorum iyi forumlar
Radyo özelliği yok. Bluetooth ile belki bağlanır farklı cihazlara ama bağlantı mesafesi çok kısa olur. Radyo/telsiz özelliği olmayan cihazlar intercom değildir. Bu bluetooth headset aslında. Benzer fiyatlara yurtdışından daha iyi cihazlar alınabilir.![]()
NUCROTECH X2 ÖZEL HOPARLÖR INTERCOM CİHAZI
NUCROTECH X2 ÖZEL HOPARLÖR INTERCOM CİHAZI Nukro X2 Bluetooth İnterkom ile 2 kişi konferans yapabilirsiniz. DSP gürültü azaltma fonksiyonu daha kaliteli konuşabilmeniz için gürültüyü etkili bir şekilde azaltır. Yüksek hassasiyetli hoparlör tasarımı, yüksek hızlı sürüşlerde bile net ve yüksek ses...temizekipman.com
Evet gerçekten KN2000in aynısı gibi duruyor, ama fiyatları da neredeyse aynı o durumda neden BİM’den alalım onu bilemedim.aynı interkom 4-5 sene evvel yine gelmişti, eşimin kaskında kullanıyoruz, parasının ürünü. Zaten çin malı, knmaster kn2000 ile aynı ürün, sadece birisinin üstünde knmaster, diğerinde prozone yazıyor...
Eğer bir parçası arızalanırsa kolayca Kaanelektronikten temin edebilrsiniz, mesela bu 5 yıl içinde bi kulaklıklardan birisi geçen yıl vefat edince, 400-500 liraya gidip knmaster'dan yenisini aldık, onun dışında şarj süresi yeterli (1 hafta günde birkaç saat kullanımla götürüyor), ses kalitesi ortalama, 100km+ hızlarda telefonla konuşturmuyor. Müzik sesi seviyesi fena değil.
Bim e gelen diğer intercom hakkında bilginiz var mı? Kameralı olan nasıl?
Ürünün resmi ve fiyat bilgisi var mı?Bim e gelen diğer intercom hakkında bilginiz var mı? Kameralı olan nasıl?
BİM aktüel broşürlerinde gördüm 4000 küsürdü fiyatı şekli kamerasız olana çok benziyorduÜrünün resmi ve fiyat bilgisi var mı?
Güvenlik kamerası, müzik dinlemek için ve interkom olarak kullanacaksan alınır. Ama youtube'a video yüklerim, insta'ya video yüklerim diyorsan görüntü tatmin etmez. Ama interkom ve müzik kalitesi iyidir. Aliexpresste de vardı bunun benzeri.BİM aktüel broşürlerinde gördüm 4000 küsürdü fiyatı şekli kamerasız olana çok benziyordu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
BİM'in yanından geçiyordum sizin için çektim.
Ben de interkom almayı düşünüyordum da acaba kameralı alsak kullanışlı olur mu? İçerik üretme planım yok sadece sürüşleri kayıt altına almak iyi mi olur diye düşündüm.Güvenlik kamerası, müzik dinlemek için ve interkom olarak kullanacaksan alınır. Ama youtube'a video yüklerim, insta'ya video yüklerim diyorsan görüntü tatmin etmez. Ama interkom ve müzik kalitesi iyidir. Aliexpresste de vardı bunun benzeri.
sadece sürüşleri güvenlik kamerası amaçlı kayıt için ben kameralı carplay ekranı aldım, hem telefondaki navigasyonu gösteriyor hem de ön ve arka kamera kontak açıkken sürekli kayıtta, şarjı bitti falan derdi de yok.Ben de interkom almayı düşünüyordum da acaba kameralı alsak kullanışlı olur mu? İçerik üretme planım yok sadece sürüşleri kayıt altına almak iyi mi olur diye düşündüm.