Bime gelecek olan interkom

sadece sürüşleri güvenlik kamerası amaçlı kayıt için ben kameralı carplay ekranı aldım, hem telefondaki navigasyonu gösteriyor hem de ön ve arka kamera kontak açıkken sürekli kayıtta, şarjı bitti falan derdi de yok.
Ben bunları 20 bin lira falan sanıyordum Çin malı olanları birkaç bin liraya varmış. Olabilir mantıklı geldi, o zaman şimdilik kamerasız iş görür bir interkom alırım sonrasında uzun yol yapmaya başlayacağım zaman bu tarz bir şey alırım.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ben bunları 20 bin lira falan sanıyordum Çin malı olanları birkaç bin liraya varmış. Olabilir mantıklı geldi, o zaman şimdilik kamerasız iş görür bir interkom alırım sonrasında uzun yol yapmaya başlayacağım zaman bu tarz bir şey alırım.
Bendeki tripmate marka 12bin küsüre almıştım ama aynısını Cyan 6bin liraya buldu, haftaya benim ustaya montajını yaptırıcaz.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
sadece sürüşleri güvenlik kamerası amaçlı kayıt için ben kameralı carplay ekranı aldım, hem telefondaki navigasyonu gösteriyor hem de ön ve arka kamera kontak açıkken sürekli kayıtta, şarjı bitti falan derdi de yok.
Senin motordaki sistem harika olmuş.

Motosikleti
Suzuki Vstrom 250
Arkadaşlar ukalalık gibi algılamayin ama interkom sizin dikkatinizi dağıtarak kazaya sebep olur. Kullanmayın.

geçen gün aldım kamerasız modeli, ancak muzikde enson volume'da patlama ve cizirti oluyo daha az volume yapinca duzeliyo ama son seslere yakın ses seviyesi düşük geldi aldığım cihazın hoparlorlerindemi bi sorun var acaba sizlerde nasıl yazdıklarım?

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
2-3 motorla yol yaparken interkom kullanmak yerine herhangi başka bir yolla iletişim kurmaya çalışmak daha tehlikeli olmaz mı?
2-3 motorla yol yaparken bir sonraki mola yerimiz durağımız neresi önceden haritadan kararlaştırıyoruz, yoldayken zaten en fazla yarım saat sonra nerede duracağımız belli, birbirimize de çok yaklaşmadan en az 500 metre aralıklı sürüyoruz, isteyen önden kendi kapasitesine göre yardırıyor da, arkasından geleni ayna görmeyen biraz yavaşlıyor. Bu şekilde yıllardır interkom olmadan 3-4 motor halinde sürüyoruz.

Motosikleti
D400
2-3 motorla yol yaparken bir sonraki mola yerimiz durağımız neresi önceden haritadan kararlaştırıyoruz, yoldayken zaten en fazla yarım saat sonra nerede duracağımız belli, birbirimize de çok yaklaşmadan en az 500 metre aralıklı sürüyoruz, isteyen önden kendi kapasitesine göre yardırıyor da, arkasından geleni ayna görmeyen biraz yavaşlıyor. Bu şekilde yıllardır interkom olmadan 3-4 motor halinde sürüyoruz.

sen bunu her yazdığında "ben kimlerle sürmüşüm medeniyete bak be" diyorum :D

ben iade ettim mikrofonda calismiyordu, hoparlorler zaten ses patliyor cizirti oluyor ve kısık.

Aliexpressten alacağınız interkomlar bundan daha iyi performans verecektir. Yine de yorumu bol ve olumlu olan ürünleri tercih edin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar