Bim telefon ve navigasyon tutucu(motor çekimlerine bence uyar)

Ayna yerlerine yani aynanın civatalarını somununa bağladınız kısmına
telefon tutucağının kordon kısmına kalın bir pul yaptırıp ayna somunun üzerine monte edebilirsiniz
budaha mantıklı.

Şimdi kalkıp bime gidicem ha.. Ama çok zor geliyo bu satten sonra yarına kalmışsa kalmıştır zaten bu saatte kimse gidip almaz.. :)

Şimdi kalkıp bime gidicem ha.. Ama çok zor geliyo bu satten sonra yarına kalmışsa kalmıştır zaten bu saatte kimse gidip almaz.. :)

bende pek umutsuzdum önünden geçerken bir girip bakayım dedim bir koli dolusu getirmişler kimse sallamamış 10-15 tane falan vardı en az.Ya talep fazla değil yada bizim burada kimse almadı :)

bende pek umutsuzdum önünden geçerken bir girip bakayım dedim bir koli dolusu getirmişler kimse sallamamış 10-15 tane falan vardı en az.Ya talep fazla değil yada bizim burada kimse almadı :)

Altımda motor var nasıl olsa 3-4 belki 5 tane bile olabilir bim var.. Gelmişse hepsine gelmiştir yarın hepsini gezicem ve bulucam.. :)
İnadım inat.. :)

Bu başlığı okuduğumda saat 22:45 gibiydi gittim BİM'e kapanmadan baktım yok, sordum kalmamış.

Bende size sorayım, bulsam bile bu aparat 4.3 inch HTC 3D EVO'yu tutarmı?

Bir keresinde mecburiyetten bu araç tutucusundan kullanmıştım. Aracın titreşiminden sağa sola dönme yapıyordu. Benim ki biraz yıpranmıştı ondan olabilir. Bir de telefona değen kısımları sünger bana motosiklet için pek güvenli gelmedi açıkçası.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:32 ----------

Bu başlığı okuduğumda saat 22:45 gibiydi gittim BİM'e kapanmadan baktım yok, sordum kalmamış.

Bende size sorayım, bulsam bile bu aparat 4.3 inch HTC 3D EVO'yu tutarmı?

Sizin telefonun boyutlarını bilmiyorum ama Iphone 4 tutuyor.

Arkadaşlar depoya sağlam bi şekilde sabitleyebilir miyiz bunu acaba ? Yapışırmı yani.

BU gün saat 18.00'dan itibaren Kızıltoprak şubesinde 4 tane kalmıştır. Kadıköy taraflarından almak isteyen arkadaşlara duyurulur.

valla az evvel aldım iyi bişeye benziyo :)
bakjalım deponun üstünde sağlam olacak mı :thumright

Ona da bakacağım fakat benim dün dikkatimi çekti, tüm motorcular 24 şubat Bim kataloğunu incelemelidir :)

Bim_aktuel_24_Subat2012.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar