Bilmeyenler İçin

Yanlız çok takılmamak lasım yalnışı düzeltmeniz yeter bence. Kimse kusursus deyil

Moderatör
Bunun için forumdan uzaklaştırılacağını sanmıyorum ama, motosohbet kısmına açtığın için ceza alabilirsin.
Ceza almaman içinde konuyu taşıyalım bari konu dışı bölümüne :)

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Muhtemelen forumdan uzaklaştırılacağım fakat artık dayanamıyorum.

Arkadaşlar,

Türkçe' de, sanıyorum ki forumun %99' unun anadilidir. Diyer diye bir kelime yok. Diğer olacak. Diyer diye bir kelime hiç olmadı, yabancı dillerde de yok. Diğer, diğer, diğer...

Bence de yok! :) Bir zaman çok takıntılıydım forumda hatırlayanlar vardır ;) uyardığın için dalga geçeni mi ararsın yoksa kendi dilini savunduğun için evrensellikten girip ders vereni mi! Artık adam olmayacaklarını anladım ve umursamıyorum. Burasını bir elektronik kahvehane gibi düşün, tüm hayatını kalitesiz Türkçe eğitimle geçirmiş birinden diline sahip çıkmasını nasıl bekleyebilirsin. Üstüne küçücük yaşta İngilizce eğitime başlayanları, şimdi yeni Arapça eğitilenleri, din taciri yobazları, Türk düşmanlarını da ekleyince yine bile iyi anlaşıyoruz. En azından yazdıkları halen okunabiliyor. Tabi ileride daha da kötüye hiç anlaşamayacak hale de gelebiliriz. Belki zaten amaç budur.

Bende ''hâlâ'' kelimesini ''hayla'' diye yazanların kafasına otomatik pompalı tüfek ile seri şekilde 8 adet fişek atmak istiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar