bilgisayarda modifiye ettiğim kanuni racer 200 resimleri

iş zevk olunca,
olduğu zamanlarda sıkıntı olmuyor,

zevkıme gore yaparım,
kimseyi ilgilendirmez...

hayat felsefesi budur benım için,

ben beğenıyorsam kımseyi umursamam,
hayatıma bakarım...

iş zevk olunca,
olduğu zamanlarda sıkıntı olmuyor,

zevkıme gore yaparım,
kimseyi ilgilendirmez...

hayat felsefesi budur benım için,

ben beğenıyorsam kımseyi umursamam,
hayatıma bakarım...

Katılıyorum motorun çok güzel olmuş yada canavarmı deseydim :p
Ama motor gücünü falanda yükselt bari :rendeer: :mrgreen:

Bu arada bi önerim var o turuncu çizgileri mor yapmayı denesen ?? ninja kaplumbağalardaki donatello gibi olur anlamlı benCe :wiinkk:

Son düzenleme:
Son düzenleme:
serkan kardeş seni nşcedir takip ediyorum belki bana bir fikir verirsin kardeş benim kuba 150-23 um var senın yaptıgın gıbı bı kuyruk alıp ve tıpkı senın yaptıgın gıbı egzosuda kuyruk altından vermeyı planlıyorum acaba ebat olarak r 6 kuyrugu bızımkıne otururmu hadı o kısmı zor degıl ugrastık bı sekılde kucultup oturttuk yanı dık eksende kesıp asındırıp tekrar yapıstırmak benım aklımdan gecen belkı baka yollarıda vardır kuyrugun ıcındekı sasıyı ne yapabılırız acaba tornacı kaynakcı felan ayarlasak onuda uydurabılırmıyız hadı onuda uydurduk kuyrugun altı ve koltuk kısımlarını bulabılırmıyız bı de elektrık tesısatı ve egzos kısmı benı dusunduruyo ısı yalıtımı nasıl olacak onuda bılmıyorum sen yapmıssın bana bı akıl verır mısın salıcakla kal

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çift ekzoz yapılır, farlara xenon da tamam (125ytl civarı tek huzmelisi) ama kuyruk için o şekilde ince olmaz sanırım :) sadece çamurluğu keserler :) arka farları da bişeyler yaparlar :)

saten kanunı cıft egsos xenon basıt bır teknık + kuyrugu sıtemızde yapanlar var serkan abı bızzar denemıstır r1 kuyrugu takmıstır kanunı racer 200 kullanıcılarından bakabılırsınız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar