Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yapmış olduğunuz iki hatayı da izledim. Bazı arkadaşlarımız gerçekten dürüst olmayı başarabilmiş, kimisi farklı şekilde size bir şeyler iletmeye çalışmış, kimisi kızmış haklı olarak. Şahıs olarak tanımasam da yazdığı her postu dikkatli bir şekilde severek okuduğum üyelerde bu konuya yorum yapmış ve kendilerini kırmışssınız. Düzgün bilgi edinebildiğimiz sayılı üyelerimiz varken onları da kaybediyoruz yapılan yorumlar sayesinde, saygı göstermeyi ve kabullenmeyi bilmiyorsunuz, öğrenemeyeceksiniz de. Hiç umudum kalmadı bu konuda.
Motosikleti bir şeylerden çekinirmiş, korkarak, elinizin altından kaçacakmış gibi kullanıyorsunuz. Ya düzgün bir şekilde 2-3 aşama eğitim alın ya da motosikletinizi yakın. Bir gün daha büyük bir kazaya sebebiyet vermekten de mi çekinmiyorsunuz? Rica ediyorum siz bu motosikleti kullanmayın!
Allah rahmet eylesin, üzüldüm, gerçekten üzüldüm. Şahsım adına uyardım, ricalarda bulundum ama maalesef.
Umarım daha fazla kayıp yaşanmadan tüm motosiklet kullanıcıları gereken bilince ulaşır.