Bilgin Öztürk (bilginozi)

Allah rahmet eylesin. Keşke kendisine yapılan eleştirileri dikkate alsa idi.

Online gözüküyor olabilir belki bilgisayarından bir yakını bakıyor olabilir.
Allah yakınlarına sabır versin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Forumdan Uzaklaştırıldı
Ya adam açık gözüküyor ve şuan özel mesajlarını kontrol ediyor. Acaba başkası mı giriş yaptı hesabına?

Sizinde ilk motor 600rr diye hatırlıyorum, sizi extra olarak etkilemiştir. Sürüş videolarınızıda izledim, aman hocam dikkat edin gözünüzü seveyim.

benim 3. motorum ayrıca yeri burası değil ama benim motorum hiç 6. vitese geçmedi ,5 e bir kere ,4 üncü vitesi en son ne zaman kullandım hatırlamıyorum

ayrıca arkadaşlar durumu uygun olanlar en azından bursa daki arkadaşların bilginözü kardeşimizin cenazesine katılmasını isterim ben şahsen

Son düzenleme:
Allah yakınlarına sabır versin,onada rahmet eylesin insan ölümü çok uzak sanıyor yakınlarında görünce şok oluyor. İnatçı da olsa edepli,saygılı bir arkadaşımızdı çok üzüldüm bende.

Allah rahmet eğlesin. Şu an haberi görünce şok oldum. Çok üzüldüm. Bir çok konuda karşılıklı forumda yorumlaştığım birisiydi. Denecek ne var bilemiyorum ama Allah mekanını cennet etsin İnşallah. Ailesine sabırlar versin. Çok çok üzücü bir durum.

Allah rahmet eylesin kardeşim, kalanlarına sabır versin. Tam kendimi cc ufaltmamaya ikna etmiştim ki belki de benim hayatımı kurtardın bilinmez..

Olayi goren birinden ogrendim. Kaski kafasindaymis. Bir tiri sagdan sollarken birsekilde dusmus ve bariyere carpmis ve kotu bisekilde vefat etmis. Allah mekanini cennet etsin..

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Başımız sağolsun.
Gerçekten çok üzüldüm, yakınlarına, ailesine Allah sabır versin.
Mekanı cennet olsun.

Şuan çevrimiçi görünüyor üyeliği ile site kim giriş yaptı maalesef bilgimiz yok.

Allah taksiratını affetsin. Kabir azabı vermesin. Geri de kalanlara dua etmek kalır. Her ölüm erken gelir.

Allah kahretsin ya su yaziya bisey yazmak dahi istemiyorum ..

dualarim bu gece seninle kardesim...

Sana cok kizginim Bilgin abi, bu kadar basit mi ya bu isler diye cikisinca, evet bu kadar basit demistin. Ve evet bu kadar basitmis her sey. Hakli olan degil ama ama uzgun olan biziz, .
Mekanin cennet olsun.

Nasıl üzüldüm anlatamam.
Belki de videolarını izlememiş, yorumlarını okumamış olsam koymazdı bu kadar.
Ulan herkes o kadar yazdı, değiştir, sat ufak makineye geç diye.
Niye dinlemezsin be çocuk! Niye başının dikine gidersin!
ABS konusunda sert mesajlarıma bile gayet ılımlı yazmıştı. İyi biriydi belli ki. Yazık oldu.

Burayı okuyan yakınları varsa hepinizin başı sağ olsun. Başımız sağ olsun. Hepimize sabırlar...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Arkadaskar merhaba. Ben Bilginin abisiyim. Telefonundan yaziyorum. Bilgini bugün kaybettik. Ölüm sebebi gazetelerde yazdigi gibi sürat degil. Gebze istikametinde TIR'ın solundan giderken refüj ile tır arasında sıkısıyor, yavaslamaya calisirken dengesini kaybedip düsüyor. TIR soförü olay yerini terketmek yerine hemen 155'i
aramıs kacmamış. Hakkinizi helal edin, bi fatiha okuyun lütfen. Inatçiydi evet ama kavgaci degildi, fikirleri tartismayi severdi. Basimiz sagolsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Allah rahmet eylesin tekrardan.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaskar merhaba. Ben Bilginin abisiyim. Telefonundan yaziyorum. Bilgini bugün kaybettik. Ölüm sebebi gazetelerde yazdigi gibi sürat degil. Gebze istikametinde TIR'ın solundan giderken refüj ile tır arasında sıkısıyor, yavaslamaya calisirken dengesini kaybedip düsüyor. TIR soförü olay yerini terketmek yerine hemen 155'i
aramıs kacmamış. Hakkinizi helal edin, bi fatiha okuyun lütfen. Inatçiydi evet ama kavgaci degildi, fikirleri tartismayi severdi. Basimiz sagolsun.

Allah taksiratını affetsin, başınız sağolsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar