[Bilecik MT]

Süper Moderatör (BBRR)
Bilecik ili motosiklet grubu
Bilecik ili, Türkiye Cumhuriyetinin Marmara Bölgesinde yer alan bir ildir.

Şeyh Edebali'nin türbesi buradadır. Bilecik, Marmara Bölgesi'nin güney doğusunda yeralmaktadır. İlginç olarak Türkiye'de dört bölgede de toprakları olan tek şehirdir. Bilecik Marmara, Karadeniz, İçanadolu ve Ege Bölgelerinin kesiştiği noktadadır. Şehir en eski bilinen adları Agrilion ve Belekoma'dır. Bilecik, Osmanlı İmparatorluğu' nun kurulduğu topraklardır. Sakarya nehrinin etrafında toprakları olan şehrimiz antik çağlardan dünümüze değin tarihin her döneminden izler almıştır. Zengin dereleri, gölleri, ormanları ve maden ocakları ile ayrı bir özellik taşır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
slm arkadaşlar :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:14 PM ----------

eylenceli biyer gibi durmuyo ama :(

Heyyyyyy arkadaşlar yalnız değilsiniz.Bende bilecikliyim.
Küre beldesinde yaşıyorum.Dursun fakıh türbesine ziyarete geleniniz yok mu içinizde.
Ben akşamları türbeden Bileciği seyrederim.
Tanışırsak memnun olurum...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:43 PM ----------

Karakobra Bileciğin içinden misin.

Galiba BİLECİK liler Türkiye turuna çıksa gerek .Forumda kimse görünmüyor.

Motor olup olmama sı önemli değil.Benim de motorum var ama ehliyetim yok.

Önemli olan içimizde ki motor aşkıdır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam arkadaslar motosiklet kardeişliğine buyrun ;
bilecik te ve yakınlarında olan motosiklet sevenarkadaslar varsa eğer tanısmak isterim ben bilecik il jandarma merkez karakol komutanlığında erim eğer tanısmak isteyen arkadaslar oolursa beklerım

bilecik..

arkadaşlar merhaba,
forumdaki bilecik başlığı sanırım açılmak için açılmış ve öylece bırakılmış ki ben bilecikte baya bir endurocu olduğunu biliyorum..neden acaba burda değiller.neyse...ben şuanda eskişehirde öğrenciyim ama ailem bilecikte.o nedenle biryarımda orada..buradan haberleşip baharda güzel bir bilecik gezisi yapabiliriz.veya siz gelirsiniz...ben elimden geldiği kadar eskişehiri örgütlemeye çalışıcam bu konuda..hepinize selam..

Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.:rendeer:

bilecik

bilecik'e gelecek arkadaşlara uyarı kasksız gezmeyin.trafik cezası yemeyin.:cat:

bilecik'e gelecek arkadaşlara uyarı kasksız gezmeyin.trafik cezası yemeyin.:cat:

kasksız motosiklet kullanılmaz zaten.. ben arasıra geliyorum bileciğe gece sokak aralarında var kasksız kullananlar.. onlarada apaçi diyorum ben zaten.. kafalarının değeri yokki, kaska hiç gerek yok o zaman

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar