Bıktım bu konvoylardan

Totonuzun korunmaya gereği yok olabilir ama korunası bir sürü toto var bu ülkede. Ben de halen yolu kapatmak vb. hareketlere karşıyım. Değilmişim gibi göstermeye çalışanları hayretle izliyorum :)

Ben soruyu gerçek anlaminda sordum.
Yani konvoyculardan yana oldugum için sormadim.
Amacim bir tartisma baslatmak.
Ne tartismasi?
Su tartisma.
Toplum olarak trafikte bir acele etme refleksi gelistirmisiz.
Onceki yil Türkiye'ye geldigimde bunu daha net biçimde gördüm.
trafikte bizi engelleyen hiç bir seye tahammul edemiyoruz.
Bindigim taksi söförü onun seridinde lastigi patladigi için bir araç sahibine sövdü!!!
Sanki adam hayatindan çok memnunmus gibi.
Enteresan islerimiz var.

Sikayet mecilerini çalistirmak yerine, kendi kendimize sövüp rahatlamaya çalisiyoruz.
Serit kapatan konvoya herkes sövmüstür ama bir tanesi de gidip sikayet etmemistir.
Böyle garip bir milletiz vesselam.:)

Ben de trafikde acelesi olanlardan değil de, aheste aheste sanki yolda tek başınaymış gibi gezenlere sinir oluyorum. Sağına soluna bakmayanlar, sinyal vermeyenler, sol şeritten yavaş gidenler... Yollar babasının gibi hareket edenler...

Tabii yeşik yanar yanmaz korna çalmaya başlayanlara da bayılmıyorum.

Trafik kuralları var. Uyulması gereken, bir de nezaket kuralları var.

Hepsinin dozunda olması gerekiyor.

3 şerit kapatmak herşeyden önce saygısızlık.

Trafik de insanların bir arada yaşaması için oluşması gereken bir kültür.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:42 ----------

Ben de trafikde acelesi olanlardan değil de, aheste aheste sanki yolda tek başınaymış gibi gezenlere sinir oluyorum. Sağına soluna bakmayanlar, sinyal ve
rmeyenler, sol şeritten yavaş gidenler... Yollar babasının gibi hareket edenler...

Tabii yeşik yanar yanmaz korna çalmaya başlayanlara da bayılmıyorum.

Trafik kuralları var. Uyulması gereken, bir de nezaket kuralları var.

Hepsinin dozunda olması gerekiyor.

3 şerit kapatmak herşeyden önce saygısızlık.

Trafik de insanların bir arada yaşaması için oluşması gereken bir kültür.

Konu nerelere gelmiş haberimiz yok... Trafikden başlayıp askerlik filan konuşulunca böyle mi oluyor onu da anlamadım ama...

Siz patates kesen asker zihniyetine sahip oldukça hayatlarını kaybeden şehitler yattığı yerlerde rahat uyuyamayacaklar!

Her asker patates kesmiyor diyorum halen anlamadık diyorsunuz ya!?!? Anlatmaya çalışmak suç zaten. Anlayamayacağınız ortada.

her asker patates soyar genelemsı yanlış ama işte nereye gıtıklerı belı ya mıntıka yapacak yada temızlık yada orda burda yatış yapacak dahasıa gıdıp daglard a karış karış gezıp kurşun yemek ıcın yer arayacak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar