bıktım artık bu motordan ustalar yardım

ustalar bu jawanın pilatin ayarını nasıl yapacaz bilenler varsa lütfen yazsın biz ayarlayamıyoruz ayarladığımızda ya hiç çalışmıyor yada gaz yemiyor bunun daha bir pratik yolu yokmu:salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut:

dostum platin ayarı çok zor olan bi şey ve hassas az bişey oynadığında hemen yamuluyor ve bi dahada ayar tutmuyor sen en iyisi yenisini al ve iyi bir ustaya taktırt parçayı aynısı araba da başıma geldi tamamen distribitörü değiştirttik:rendeer:

abi bu çok basit bişey,ustaya hiç gerek yok.
bujiyi sök çevir kontrol et piston en üst noktadayken sentenin en kalın ucu pilatine gelecek,yani pilatin açacak,pilatin aralıgını zımpara rahat girecek kadar yap yeter.

abi sağol ya gerçekten çok kolay birşeymiş yaw bizde senelerce uğraşıp döküyorduk :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

arkadaşım eski model motorlarda (örneğin jawa) kullanılan ateşleme aracı bildiğim kadarıyla yani anlıyacağan bu hacat ateşleme yapıyo

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
benımde ılk goz agrımdı,aldıgımdan berı yedekparca servıs derken aldıgım parayı motora harcıyordum,artık yeter dedım songun satamamıs olsaydım kopruden asagı atıcaktım kurtuldum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşım eski model motorlarda (örneğin jawa) kullanılan ateşleme aracı bildiğim kadarıyla yani anlıyacağan bu hacat ateşleme yapıyo

evet abıcım o dedıgın hacat ateslemeye yarıyor...
bıde şöle bısey var...
pıston ust ölu noktada ıken platının aralıgını bulmak ıcın....sıgara jelatınını 3e katlayıp araya sokarak ayarlayabılırısn....yanı platın aralıgı 3 katlı jelatın gıbı olcek...kapişş...
benım ılk gözgarım cava ıdı...gene cavam var ve jepte cavam olcek....:rendeer::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar