ya ben başlıktaki gibi aşırı kaza haberi olduğunu düşünmüyorum.benmi kulak tıkadım duymadım bilmiyorum bu yaz bukadar motor satılınca eyvah demiştim çok adam telef olacak...
risk almayınca kaza ihtimalinin çook azaldığını hergün görüyorum...nelerin risk olduğunuda biliyoruz aslında ama bu heyecanı yaşamak istiyoruz sanırım.araçların arasından geçmek ani şerit değişikliği sonu net görünmeyen yolda yada havşağa yaklaşırken fazla sürat.yağmurlu havada ani gaz fren.yokuş aşağı yüksek hız( özellikle artçıyla
göztepe selami çeşme köprüsünden artçımla sohbet ederek 60 la falan iniyorum.ilerde sağda parketmiş bi araç var içi boş gibi görünüyo.aracı geçmeme 10 metre kala park etmemiş ve boş olmadığı anlaşıldı.önümde u dönüş yaptı sinyalsiz aynasız.fren falan işe yaramadı sol yandan vurduk düştük.durmaya yakın olduğumuz için arabanın camına yapışmadık sadece düştük fazla bişey olmadı.
işallah bununla kalırız...
dikkatimin dağıldığı fazla risk aldığım her an bana "hoop yavaaaş" diyen bişey çıkıyo hep.ya önüme fırlayan bi köpek.ya öküz bi minibüs şöförü ya yerde bi hendek( timsah çukuru) yada arabasının kapısını sonuna kadar açan bi dana...
hep dikkatli hep temkinli olmak gerek.kızgın dalgın heleki alkollü motor üstünde olmak kaza demek...