Bikepics.com'da Günün Fotoğrafı Seçildim!Bikepicste ilk Hyosung!

Bugünde günün fotoğrafı seçilmişim :)
işte 2012nin ilk Hyosung u :)
http://p1.bikepics.com/2012/01/28/bikepics-2338877-800.jpg

Çok güzel bi kompozisyon gerçekten acaiyip hoşuma gitti, bende zaman bulabilsem motosikletlilere acımak isminde bi iki fotoğraf -ya da seriye bile dönüşebilir- çekmek istiyorum ama ne zaman var, ne de motosikletli insan bana katlanabilecek, katlanabilecek olanlar da ehliyetsiz.. :)

Çok güzel çekilmiş te teknik açıdan biraz zayıf sanki, uzun pozlama yapılmış ama diyafram fazla açık kalmış, biraz da kontrast arttırıp bu düzeltilebilir.. Tebrikler gerçekten.. :)

Çok güzel bi kompozisyon gerçekten acaiyip hoşuma gitti, bende zaman bulabilsem motosikletlilere acımak isminde bi iki fotoğraf -ya da seriye bile dönüşebilir- çekmek istiyorum ama ne zaman var, ne de motosikletli insan bana katlanabilecek, katlanabilecek olanlar da ehliyetsiz.. :)

Çok güzel çekilmiş te teknik açıdan biraz zayıf sanki, uzun pozlama yapılmış ama diyafram fazla açık kalmış, biraz da kontrast arttırıp bu düzeltilebilir.. Tebrikler gerçekten.. :)
teşekkürler, ben fotoğrafa yeni başladım. dediğin gibi vakit pek kalmıyor, yoksa bi kursa gitmek lazım. sadece kendi kendime çözmeye çalışarak öğrendim bu kadarını.İstanbula gelirsen Fotoğraf çalışması yapabiliriz, model sıkıntımız olmaz :)

Günün fotoğrafı ödülünü kazanma sebebin, o gün başka bir fotoğrafın olmaması olabilir mi acaba? Yok takılıyorum tabi, güzel fotoğraf ama arkadaki park, yol, ileride belli belirsiz araçlar falan olmasa daha da hoş olurmuş. Benden bir tavsiye, her fotoğrafın bir kompozisyonu olur. Sadece ağaç, ev, yapraklar ve motor çok daha hoş dururdu. Diğer öğeler biraz göze batıyor. Teknik açıdan anlatamadım şimdi onu anladın umarım :p Ben de bilahare fotoğraf olayına gireceğim için hazırlık yapıyoruz böyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar