Bikepics.com'da Günün Fotoğrafı Seçildim!Bikepicste ilk Hyosung!

Teşekkürler :) Makine 18-55 VR lensiyle Nikon D3100
Yeni başladım fotoğraf konusunda pek teknik bilgim yok ama makinede guide modu olması çok işime yarıyor hiç acemilik çekmiyorum :)

Son düzenleme:
Ooo fotoğraf makineni de almışsın hayırlı olsun :) Tebrik ederim güzel poz yakalamışsın

arkadaki oyun parki ve iki beyaz arabada olmasa mukemmel otesi bir fotoraf olacakmis

tebrik ederim yinede motordelisindende bir arkadas arada gunun fotorafi oluyor bikepicste

Ooo fotoğraf makineni de almışsın hayırlı olsun :) Tebrik ederim güzel poz yakalamışsın
saolasın :)
arkadaki oyun parki ve iki beyaz arabada olmasa mukemmel otesi bir fotoraf olacakmis

tebrik ederim yinede motordelisindende bir arkadas arada gunun fotorafi oluyor bikepicste
evet halil hayabusa ve ahmet abinin bi çok resmi seçildi.
ah o park tahta park olsaydı....:pr: :)

İstanbul boğazı ve boğaz köprüsü manzaralı ortaköy fotoğrafım 25 Aralık 2011 Günün fotoğrafı seçilmiş
işte wallpaperlık fotoğrafım :)
www.bikepics.com
bikepics-2321244-800.jpg

Çok güzel.Ama bir resmin değil birden çok resmin yayınlanıyor.Şuan boğaz köprüsünün göründüğü resim yayınlanıyor...
Tekrar hayırlı olsun sizin adınıza sevindim.Açıkçası çok gurur verici :) Bir faydası olmayabilir ama ne bilim :D

Mersin İl Temsilcisi
helal sana, ilk scooterlı videoların geldi aklıma.... karın üstünde :)

felon iyi alistirdin milleti hyo ya makinenin prestijini arttiriyorsun tebrik ederim ikinci kapak foton icin

Çok güzel.Ama bir resmin değil birden çok resmin yayınlanıyor.Şuan boğaz köprüsünün göründüğü resim yayınlanıyor...
Tekrar hayırlı olsun sizin adınıza sevindim.Açıkçası çok gurur verici :) Bir faydası olmayabilir ama ne bilim :D
Teşekkürler,başlığı önceki fotoğraf için açmıştım bugün seçilen fotoğraf boğaz manzaralı olanı :)
helal sana, ilk scooterlı videoların geldi aklıma.... karın üstünde :)

ey gidi günler geçen sene şubat ayımıydı ilk motorumdu 125zn hyo kadar yakıyodu ama hiç sorun çıkartmadı bana :queen:
Teşekkürler
felon iyi alistirdin milleti hyo ya makinenin prestijini arttiriyorsun tebrik ederim ikinci kapak foton icin
teşekkürler,iyi reklamını yapıyorum motorun ama beleşten bi yağ değişimi bile aldığımız yok yaw:cherry:

bizim gaccal avatardaki resmini koysa oda kesin derece yapardı..

hyosung un reklamını yapıyosun ali sana bi 2012 vermesi lazım firmanın tanıtım yapıyon burda:D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tebrikler:rendeer:

Bugünde günün fotoğrafı seçilmişim :)
işte 2012nin ilk Hyosung u :)
bikepics-2338877-800.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar