Basarılarının devamını diliyorum..:rendeer:TeşekkürlerMakine 18-55 VR lensiyle Nikon D3100
Yeni başladım fotoğraf konusunda pek teknik bilgim yok ama makinede guide modu olması çok işime yarıyor hiç acemilik çekmiyorum![]()
teşekkürlerBasarılarının devamını diliyorum..:rendeer:
saolasınOoo fotoğraf makineni de almışsın hayırlı olsunTebrik ederim güzel poz yakalamışsın
evet halil hayabusa ve ahmet abinin bi çok resmi seçildi.arkadaki oyun parki ve iki beyaz arabada olmasa mukemmel otesi bir fotoraf olacakmis
tebrik ederim yinede motordelisindende bir arkadas arada gunun fotorafi oluyor bikepicste
Teşekkürler,başlığı önceki fotoğraf için açmıştım bugün seçilen fotoğraf boğaz manzaralı olanıÇok güzel.Ama bir resmin değil birden çok resmin yayınlanıyor.Şuan boğaz köprüsünün göründüğü resim yayınlanıyor...
Tekrar hayırlı olsun sizin adınıza sevindim.Açıkçası çok gurur vericiBir faydası olmayabilir ama ne bilim
![]()
helal sana, ilk scooterlı videoların geldi aklıma.... karın üstünde![]()
teşekkürler,iyi reklamını yapıyorum motorun ama beleşten bi yağ değişimi bile aldığımız yok yaw:cherry:felon iyi alistirdin milleti hyo ya makinenin prestijini arttiriyorsun tebrik ederim ikinci kapak foton icin
sponsor buldum ne istersem ondan vericeklermiş ama bi tarafımı çok açık bırakmamam lazım yatarken üşütürüm falan:cherry:hyosung un reklamını yapıyosun ali sana bi 2012 vermesi lazım firmanın tanıtım yapıyon burda![]()
Tebrikler,
tebrikler:rendeer:
Bugünde günün fotoğrafı seçilmişim![]()
işte 2012nin ilk Hyosung u
http://p1.bikepics.com/2012/01/28/bikepics-2338877-800.jpg