bike me aprilia -- yeni motorum

evet arkadaşlar,
uzun süredir geçiş aşamasında olduğum enduru sınıfına en sonunda geçebildim.
ve uzun araştırmalar sonucunda aprilia pegaso 650 2002 model motorumu bugün akşam aldım.
yeni sloganımız
BIKE ME APRILIA :)
bunlar tel ile çektiklerim,makineyle yarın öbürgün çekip koyarım.

yollar artık tamamen benim oldu:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin inş güle güle kullan trenox :) çok güzelmiş :)

hocam cok guzelmıs,Allah kaza bela vermesın, bı de telefonda bılem boyle duruyorsa bu canavar gercekte kım bılır nasıl duruyordur.

Trenox hayırlı uğurlu olsun yeni makinan,kazasız belasız günlerde kullanman dileklerimle.:rendeer:

güzel duruyor...inşallah parça servis sıkıntısı yaşamazsın...

İşte beeeeeeee.... Senden sonra en çok ben sevinmişimdir sanırım. :mrgreen: Çok güzel bir alete sahip oldun tebrikler. Birkaç ayarla yakıtı çok çok düşürebilirsin. Arkadaşın ustası sayesinde 3,5 litre civarı yakıyor Pegaso :)

güzel duruyor...inşallah parça servis sıkıntısı yaşamazsın...

Motor parçaları F650GS ile aynı. Başka kısımlarında da sorun olmuyor zaten. Bir abim ciddi bir kaza yapmıştı 15 güne toparladı motoru :cat:

teşekkürler arkadaşlar:rendeer:
prometheus o ustanın tel felan nasıl yaparız nerde?:)
mete_han, herşeyini araştırdım valla.parça sıkıntıs yok. zira motor aksamında f650 ile aynı motora sahip tek fark aprilia da 5 valf var.bunun dışında diğer parçalar da bulunan parçalarmış sorun yok. umarım değişmez bu.
bakalım

Bizim usta Ankara'da. Uğrarsan bu tarafa bir baktırabiliriz sanırım.

Makineden şüphen olmasın iyi makinedir. Yalnız bazı modellerde kronik elektrik arızası problemi var. Hallediliyor ama :cat:

illaki gelirim Ankara'ya.Adana üzerinden:p saol.:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayırlı olsun.

Zaten ha bire uzun mesafelere gitmenden endurocu olduğun belli oluyordu

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Gel ankaraya bekleriz.....Ayarlarını da yaptırırız....Artık 2 tur attırırsın bize....Yoksam kuyruğu düzelmezde bunun.....:p

illaki gelirim Ankara'ya.Adana üzerinden:p saol.:rendeer:

gelirsen bekleriz adana' ya zafer abi:) bi de kebap yedirrim sana.. off... nasi canim istedi bak:) seker yerine bal ile yapilmis cezerye de var adana da:) ustune bi de cezeryemizi yedik mi:D sırtında tasirsin aartik bizi:D puaaa...

hayirli olsun yeni motorun da:) bol bol uzun yol yaparsin artik:). kıvrak, alisman biraz zaman alacak ama:)
cok sevindim senin adina. iyi gunlerde kullan:rendeer:

teşekkürler arkadaşlar:rendeer:
prometheus o ustanın tel felan nasıl yaparız nerde?:)
mete_han, herşeyini araştırdım valla.parça sıkıntıs yok. zira motor aksamında f650 ile aynı motora sahip tek fark aprilia da 5 valf var.bunun dışında diğer parçalar da bulunan parçalarmış sorun yok. umarım değişmez bu.
bakalım

baba Aprılıayı bizim BBRR abiye sor birde...aprılıa dedikmi tüyleri diken diken oluyor...hatta bizim bir Ateş vardır...oda aynı..aman almayın diye ferman verir tayfaya...

birde 2002 ya inşallah son müşterisi olma...kitleme ambiansı değildir...hani motor temizdir taş gibidir...bi parça lazım olur...4 ay bekler motordan soğursun...0 larıda uygun fiyattaydı galiba...kaça aldın ayıptır sorması...:)

baba Aprılıayı bizim BBRR abiye sor birde...aprılıa dedikmi tüyleri diken diken oluyor...hatta bizim bir Ateş vardır...oda aynı..aman almayın diye ferman verir tayfaya...

birde 2002 ya inşallah son müşterisi olma...kitleme ambiansı değildir...hani motor temizdir taş gibidir...bi parça lazım olur...4 ay bekler motordan soğursun...0 larıda uygun fiyattaydı galiba...kaça aldın ayıptır sorması...:)

Hiçbirine katılmıyorum söylediklerinin. 1993 model Aprilia'yı 15 günde tamamladık biz, o konuda merakınız olmasın.

Aprilia Pegaso kendini kanıtlamış makinalardan birisidir (Suzuki DR, Honda AT ve TA, BMW GS gibi). O yüzden bahsettiğim elektrik arızası dışında eğer motor temizse başka bir hata verebileceğini sanmıyorum. 3 arkadaşımda var, ikisi eski kasa bir tanesi Trail.

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Buluruz la mete kafanı yorma.....Helem 2 tur atalım....Parça sorun olmaz....:queen: :queen:

M3 Alpina ve Profiterol my bıradırlar...

Konsolosa Büyükelçiye zeval olmazmış...:p

ben kuyuya taşımı attım abiler....Gerisini BıBıRıRı abe....ve Ateş Su Tahta nickli arkadaşlar yanıtlasınlar...Aprılıa dedinmi biraz düşünecen baba...

Bir İtalyano Lirettosu kaç pezeto haberiniz varmı bakem...işkembeden iyidir hoştır diyip duruyorsunuz...Ben debbah'ım...Uyarıcı diyelim şuna...:mrgreen:

İnşallah üzülmez...bu makinaların arızasından korkarım...

Bir İtalyan atasözü der ki...

è stato oral modificato, di conseguenza le informazioni che state cercando non sono işkembe-i kübra più disponibili al link che avete utilizzato.

Vi preghiamo di aggiornare i vostri bookmark di Milano conseguenza o di contattarci nel caso non siano più raggiungibili informazioni importanti.
Ci scusiamo per l'inconveniente...

Yani...

Ağzını hayıra paranoyalarını ve komplo teorilerini Milanoya aç...:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
M3 Alpina ve Profiterol my bıradırlar...

Konsolosa Büyükelçiye zeval olmazmış...:p

ben kuyuya taşımı attım abiler....Gerisini BıBıRıRı abe....ve Ateş Su Tahta nickli arkadaşlar yanıtlasınlar...Aprılıa dedinmi biraz düşünecen baba...

Bir İtalyano Lirettosu kaç pezeto haberiniz varmı bakem...işkembeden iyidir hoştır diyip duruyorsunuz...Ben debbah'ım...Uyarıcı diyelim şuna...:mrgreen:

İnşallah üzülmez...bu makinaların arızasından korkarım...

Bir İtalyan atasözü der ki...

è stato oral modificato, di conseguenza le informazioni che state cercando non sono işkembe-i kübra più disponibili al link che avete utilizzato.

Vi preghiamo di aggiornare i vostri bookmark di Milano conseguenza o di contattarci nel caso non siano più raggiungibili informazioni importanti.
Ci scusiamo per l'inconveniente...

Yani...

Ağzını hayıra paranoyalarını ve komplo teorilerini Milanoya aç...:p

Valla hayran kaldım italyancana...Sanki yukarı mezopotamya italyancası gibi olmuş ama neyse....

La kanka zaten araç zor arıza yapıyor...Çok önemli arıza yapanına rastlamadım duymadım da....Zaten binen adamlar titiz oluyor....Çok kimse anlamaz aprillia dan....Anlayanda derdinden anlar merak etme....

Çok vefakar motordur kendileri....Alanlar güle güle binsin....Türkiye de az olmasının tek sebebi fiyatı biraz yüksek...Yoksa doğan şahin gibi olurdu....

kurt dusurmeyin zafer abimin icine ya, onur 15 gunde topladik dio ya.
kiskaniolar motorunu zafer abi.ondan.. :D
gule gule kullan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar