bikaç video da benden

dünya da roma, tr de somaaaa

oo ekamba hoşgeldin aramızaaaa.....

ekamba hani video yok burada:bounce:
cartman sen tanırmısın ekamba'yı

bilirim CartmanREPSOL derler namıma.başka bir motosiklet sitesinden biliyorum hemşerim olmasına ragmen tanısmadık hiç....

bilirim CartmanREPSOL derler namıma.başka bir motosiklet sitesinden biliyorum hemşerim olmasına ragmen tanısmadık hiç....
hiçbirşey için geç değildir,bundan sonra tanışırız olur biter:cherry:
hemşeri demişsin,nerelisin tam olarak??

Üzülerek sürekli trafik kurallarını çiğnediğinizi izledim videoda. Bunu tasvip etmek olanaksız.

hiçbirşey için geç değildir,bundan sonra tanışırız olur biter:cherry:
hemşeri demişsin,nerelisin tam olarak??

manisa merkez..... ben somayı iyi bilirim halamlar var orda....turgutalp de oturuyolar....baştan söliyim motosiklet ehliyetim YOK. daha sonra dan kavga felan etmeyelim... :)

manisa merkez..... ben somayı iyi bilirim halamlar var orda....turgutalp de oturuyolar....:)
az ewwel turgutalpten geldim.
bidahaki gelişinde çıkıştaki son marketin orda köşem market,kime sorsan gösterirler.akşamları temiz havası yüzünden çay molasına gideriz.geldiğinde marketçiden ulaşırsın bana ok kardeş.
ehliyet yok demişsin kızarmısın falan,neden kızayım ki başkasının sorununa?
alırsan iyi olur.sadece tawsiyede bulunurum.kızma hakkına kim sahip ki bu yüzden??
trafik polisimiyim ben :cherry:

yani sagdaki dimi??? sağ tarafta eskiden bi değirmen gibi bişe vardııı onun ora mı???

ewet en sağdaki,ilerdeki son market,köşem market.son kahvehane ile karşılıklı:cat:

biiliom ya....karşıda berber falan var. bizim kuzenler orda büyüdüler. o marketten alışveriş yapmışlıgım var...bu yaz cok geldim. neyse bi daha ki gelişimde mutlaka ugrarım.... :) pm den yazrım sana....

cartman usta takma sen takıllllll. korumaları ihmal etme yeter :)

koyu renk nick yazımı... biyerden tanıdık gelio ama neyse yaw...ben daha tatlı su motorcusu sayılırımm.... karınca sayamıom sizin kadar :)))

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Üzülerek sürekli trafik kurallarını çiğnediğinizi izledim videoda. Bunu tasvip etmek olanaksız.

+1

sizin arkanızdanda üzülüp yas tutmayalım arkadaşlar.. sürat güzeldir ama lütfen trafiğe kapalı alanları tercih edin... Saygılar..

biiliom ya....karşıda berber falan var. bizim kuzenler orda büyüdüler. o marketten alışveriş yapmışlıgım var...bu yaz cok geldim. neyse bi daha ki gelişimde mutlaka ugrarım.... :) pm den yazrım sana....

koyu renk nick yazımı... biyerden tanıdık gelio ama neyse yaw...ben daha tatlı su motorcusu sayılırımm.... karınca sayamıom sizin kadar :)))

evet o yerdennn. merak etmee... :)

DR800samet
merak etme. allaha emanet ol!

waaay ekambaaa,md'yi bitirdin sıra buraya mı geldi :queen:

Buralarda bu tarz videolara sıcak bakmazlar haberin olsun.
Sosyal mesaj içerikli video koy,ne bilim sinyal verip kavşak dön,kaskla fln motora bindiğin gözüksün,kırmızıda dur vs. :cherry:

her şeyi bırak bu video'yu çeken senin hollanda'lı akrabaydı dimi?Nasıl kıydın kendi motoruna?Hani vermezdin kimseye :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar