bikaç video da benden

yahu bu ekamba ile ne alıp veremediğiniz var anlamadım doğrusu...md'de de adama en aşşağı 4-5 kişi sataşmış...:silent:

videoyu kimin çektiğiyle ilgilenmiyorum ama ss tarzım olmadığı için yorum yapamayacağım...

yahu bu ekamba ile ne alıp veremediğiniz var anlamadım doğrusu...md'de de adama en aşşağı 4-5 kişi sataşmış...Demişsin syriana,
O kadar çok sataştılarki bize.Ne sen sor ne ben anlatayım.

yahu bu ekamba ile ne alıp veremediğiniz var anlamadım doğrusu...md'de de adama en aşşağı 4-5 kişi sataşmış..
bu alemde fazla isim yapmak taşlanma sebebidir,bilmezmisiniz???meyve veren ağaç misali,diğer platformdaki sorunları buraya yansıtmak taraftarı değilim.
sonuçta oranın kurucuları ve üyeleri yakın arkadaşlarımdır.saygı duyarım herzmn.
sadece kırgınım okadar.:pale:

diğer platformdaki sorunları buraya yansıtmak taraftarı değilim.
sonuçta oranın kurucuları ve üyeleri yakın arkadaşlarımdır.saygı duyarım herzmn.
sadece kırgınım okadar.:pale:

zaten en güzeli ve yakışanıda bu olur...canını sıkan insanlarada kulak asmamamı öneririm...:cat:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Valla ben sevdim arkadaşları, baya renkliler, iyiki de birileri küstürmüş diyorum.

Ekamba ve saz arkadaşları, aramıza hoşgeldiniz.:rendeer::rendeer::rendeer:

bakmayın takıldığımıza iyidir esasen. Hele birde misapirverliği wardırki tadanların 10 üstünden 10 verir Ekamba'nın kişiliğine.Gerçek hayatta tanıyıpta hakkında kötü konuşan çok çok azdır.Ama klavye başına geçince sapıtıyo işte :queen:

abi yayınlamayın şiöyle videolar gaza geliyorum alacam sonunda bir ss :cherry:

aman dikkatli olun ss hata kabul etmez:cat:

eray,teşekkür ederim kardeş
bu arada klawye karşısındda kimler sapıtmıyor ki:)
sonuçta sanal işte,can sıkıntısı da eklenince ister istemez saçmalıyoruz istemesek bile
bundan sonra daha dikkat edecez,samanalewi gibi parlamaya gerek yok

videolar güzel :cat: yanlız burası md gibi değil hoş karşılanmıyacaksın ..

videolar güzel :cat: yanlız burası md gibi değil hoş karşılanmıyacaksın ..
hoş karşılanmamak derken????
md gibi olmadığının idrakındayım zaten.istersen orasını ben düşüneyim,nasıl olur sence???md dediğiniz sitede çok çok hoş vakit geçirip çok güçlü dostluklar kurup ve hala dewam eden dostluklarım var.o sitede bi problem yaşayıp ayrıldıysam kimsenin suçu değil.tamamen kendi sorunum.böyle olması gerekiyormuş ve oldu.
ne olursa olsun hangi platform olursa olsun,nekadar sorun da yaşamış olsam
bir sitede başka bi site hakkında tukaka benim tarzım değildir.orda çok şey yaşadım iyi güzel olarak.umarım aynısını güzel dostlukları burda dda yaşarım.
saygılar

ekamba sakin gördüm seni.kafanı bir yere vurmadın dimi:queen:
ya sorma,olabildiğince en sakin halimle yazıyor ve takılıyorum.:p

hoşgeldin ekamba.... burda koğuş yok ama arayacağınıda sanmıyorum

Bunlarda Videomu beee .. hani nerde 299 ??? sıkmasını bilmiyorsanız almayan kardeşim SS ... tabi yaa ağzı olan konuşuyoo parası olan alıyoo

Alında video görün ... %100 kendi çekimim ... bu hafta daha iyisi geliyor çift camera çekimi yapıcam

[YT]2kCDUIu8goI[/YT]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar