bidaa selam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bana neden saf dedin ben hala onu anlamadım ?

Sen niye alınıyon kız?... :silent::silent::silent:

abi sen yaşlanıyon iyice, biz ne dedik :p

Ulen ben senden önce yazdım...Sen mesajında değişiklik yapmışın.... Bırak bu bıçkın hovarda ayaklarını.... :wiinkk::bounce::p

alp_tunay ile aynı huzurevindensiniz galiba :mrgreen:

Anam bu modun gözü de görmüyo..... :queen::queen::queen::queen:

Bidaha oku imzamı..... :queen::queen::queen:

Son düzenleme:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Aha gitti üyelik.. Valla süperim ben ya... :cherry: Forrap ın modluğunun alınmasını bana verilmesini rica ediyorum.. :queen:

Modumuzdan ne istiyon..Alacaksan sana daha yakın olan birinin modluğunu al..... :bounce::bounce::bounce:

Bu sözün üyelik iptali anlamına gelir... Mooduuumuza elletmeyiz... :queen::queen::queen:

Bu bayan milleti neden birbirini çekemaz anlayabilmişte değilim ayrıcana..... :queen::queen: Gitti üyeliği...Hıhhh... Nooldu ?.... İşte geyik yapıyoduk....

Kaldık proyla forrapla başbaşa.... Onlarda herzaman çekilmiyoki.... :pr:

Son düzenleme:
Aha gitti üyelik.. Valla süperim ben ya... :cherry: Forrap ın modluğunun alınmasını bana verilmesini rica ediyorum.. :queen:

sen niye süpersin çözemedim onu :p

ilk "hoş geldin" diyen sen olmuşsun baksana :mrgreen: :queen:

Msn ağzıyla konuşmuyoruz genel de.. Laf sokmaya da gerek yok, direk söyleriz, kimseden çekindiğimiz yok.. Tanışmaya açılan başlığın amacı siteye kendini tanıtmak.. Biz senin şu an sadece ıhıy_gıcık_ş diye biliyoruz o kadar...

Yine de hoşgeldin..

Haa bu arada oyun da oynamıyoruz :)

Önyargılı olmiyim dedim yaw :mrgreen: Ama içimde bi yerlerde bi his vardı..:mrgreen:

Moderatör (forrap)
Modumuzdan ne istiyon..Alacaksan sana daha yakın olan birinin modluğunu al..... :bounce::bounce::bounce:

Bu sözün üyelik iptali anlamına gelir... Mooduuumuza elletmeyiz... :queen::queen::queen:

Bu bayan milleti neden birbirini çekemaz anlayabilmişte değilim ayrıcana..... :queen::queen: Gitti üyeliği...Hıhhh... Nooldu ?.... İşte geyik yapıyoduk....

Kaldık proyla forrapla başbaşa.... Onlarda herzaman çekilmiyoki.... :pr:

Neden,sen ben ve pro ile yalnız kalmaktan hoşlanmıyomusun,biz seni yalnızken çok seviyoruz ama ::winkwink

Bu arada beni elletmediğin için teşekkürler abi :p Modunuzu elletmeyin kampanyası başlatalım,modlar ellenmesin.Mod kalabilsinler..
(U ları uzatma ama abi :p )

Tubiş, sitenin en çok çalışan yöneticisi benim lem.Sen de en çok bizi uğraştırıp deli eden üyelerdensin.Senin yönetici olma şansın var mı sence :p Sen buna inandın mı yani :queen: Kadir bile inanmaz buna :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Neden,sen ben ve pro ile yalnız kalmaktan hoşlanmıyomusun,biz seni yalnızken çok seviyoruz ama ::winkwink

Bu arada beni elletmediğin için teşekkürler abi :p Modunuzu elletmeyin kampanyası başlatalım,modlar ellenmesin.Mod kalabilsinler..
(U ları uzatma ama abi :p )

Tubiş, sitenin en çok çalışan yöneticisi benim lem.Sen de en çok bizi uğraştırıp deli eden üyelerdensin.Senin yönetici olma şansın var mı sence :p Sen buna inandın mı yani :queen: Kadir bile inanmaz buna :p

23 nisanda 1 günlüğüne mod yapsanıza tubişi....... :wiinkk::wiinkk::bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Öğrenciyim ama yakında emekliye ayrılıp iş hayatına atılacağım:).22 yaşındayım.Aslen İzmir'liyim ama yaz tatilleri dışında İzmir'e hiç gidemedim.xxxxx'da yaşıyorum .Motor sporlarıyla ilgileniyorum ama şimdiye kadar 6 yıl voleybol oynamak dışında herhangi bir spor faaliyetim olmadı.İsmimi söylemek istemiyorum çünkü forumda beklediğimden fazla tanıdık insan çıktı.Bu kişilere Mod arkadaşlar dahil değiller havaya girmesinler hemen:pBöyle daha huzurluyum ama illa bir isim söyle derseniz sıkarım kafadan sorun değil :pMotosikletim yok ama uzun zamandır artçı olarak devam eden motosiklet hayatımı sürücü olarak devam ettirmeyi kafama koydum.Ülkemizde de motosiklet kullanan bayanlara uzaylı muamelesi yapmasalar daha bi güzel olacak ama yavaş yavaş onunda üstesinden geleceğiz inşallah :).Bir de çok gıcık olabiliyorum zaman zaman:pFiziksel özelliklerimden de bahsedeyim mi ? hahaha :p
Neyse tanıştığımıza memnun oldum.Elimden geldiğince Türkçe kurallarına uygun olarak yazmaya çalıştım.Umarım hoşunuza gitmiştir...:)

helal moruk tam kafa dengimsin bu arada sana ne isim takalım nick e devammı yoksa sen bişey sallıcanmı..:queen::queen:

yaw 220 mesajı ne zamn yazdı bu yaw dün 1 bugün 2
bu kız milelti varya ...... neyse (istisnalar hariç )

gerçekten gıcıksın beahhh

Abi canın sıkılıyo heralde,kız geleli bir ay oldu nerdeyse geri gidecek sen halen topik hortlatıyonn:p

:queen::queen::queen: bende yeni gördüm topiği latifabi saolsun da
bişe sormak istiyorum bu kızın şimdi ismini mi değiştirmişler yanee
önceden ıhıy_gıcık_ş dı da şimdi eftelya mı aynı üyelik isim değişik
bu sorunun cevabını istiyorum soora bi sorum daha olcak :silent:

:queen::queen::queen: bende yeni gördüm topiği latifabi saolsun da
bişe sormak istiyorum bu kızın şimdi ismini mi değiştirmişler yanee
önceden ıhıy_gıcık_ş dı da şimdi eftelya mı aynı üyelik isim değişik
bu sorunun cevabını istiyorum soora bi sorum daha olcak :silent:

söz konusu kişi,ıhıy gıcık şey,by_mavim,eftelyaaaa, ve buna benzer bir çok nickle üye olmuştur son trendi eftelya dır,2. soru efemm:cherry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar