Hoşbuldum , kendimi tanıtim mi standart-opsiyonel sıralim mi ? hıı ?
dırırımmmmm dım dımı dım ???
Pro,olm by_mavim hala üye zaten.Eski üye derken üyelikten atmadık ya da kendisi çıkmadı ki..
Tarzları ve bazı şeyleri hafif çapta benziyor,katılıyorum.Ama by_mavim olduğunu sanmıyorum.Öyleyse de zaten report gelir nasıl olsa..Paranoya yapmaya gerek yok![]()
ben diyeceğimi dedim :bounce:
ya bırak sosyal mesaj vermeyi..:rendeer::rendeer:
kimsin, ne işyaparsın, kızmısın erkekmi, nerdensin, motorun nedir, yaşın kaç,
kendinden biraz bahsetsene seni daha iyi tanıyalım..:cat:
Bende yiyeceğimi yedim :bounce: (Tek porsiyon iskender)
Ülkemizde de motosiklet kullanan bayanlara uzaylı muamelesi yapmasalar daha bi güzel olacak ama yavaş yavaş onunda üstesinden geleceğiz inşallah.
Öğrenciyim ama yakında emekliye ayrılıp iş hayatına atılacağım.22 yaşındayım.Aslen İzmir'liyim ama yaz tatilleri dışında İzmir'e hiç gidemedim.xxxxx'da yaşıyorum .Motor sporlarıyla ilgileniyorum ama şimdiye kadar 6 yıl voleybol oynamak dışında herhangi bir spor faaliyetim olmadı.İsmimi söylemek istemiyorum çünkü forumda beklediğimden fazla tanıdık insan çıktı.Bu kişilere Mod arkadaşlar dahil değiller havaya girmesinler hemen
Böyle daha huzurluyum ama illa bir isim söyle derseniz sıkarım kafadan sorun değil
Motosikletim yok ama uzun zamandır artçı olarak devam eden motosiklet hayatımı sürücü olarak devam ettirmeyi kafama koydum.Ülkemizde de motosiklet kullanan bayanlara uzaylı muamelesi yapmasalar daha bi güzel olacak ama yavaş yavaş onunda üstesinden geleceğiz inşallah
.Bir de çok gıcık olabiliyorum zaman zaman
Fiziksel özelliklerimden de bahsedeyim mi ? hahaha
Neyse tanıştığımıza memnun oldum.Elimden geldiğince Türkçe kurallarına uygun olarak yazmaya çalıştım.Umarım hoşunuza gitmiştir...![]()
hişt hadi bakim benim topiğimde mesajlaşmayın... kirletionuss
yoo normal hayatta nasılsam öle yazıorum ama niçin sürekli bana laf sokuon. kendin gibi davranıosun anlıyorum ama bence biraz sevecen insan rolü yapmalısın ...:rendeer:kızma ama öle