Bundan yaklaşık 1 sene önce ara sokaktan çift tekerlekli en hormonlu boy transitle çıkmaya çalışıyorum.Düşünün şöyle bir park var.Arabanın kuyruğu sağ sol yapınca aynalara değmek üzere ve kimsenin arabasına dokundurmadan geçmeye çalışıyorum.Neyse karşıdan birtane apache.Arkasında da bir kız var.Ters yöne girmiş motorla.Bende aynadan görerek hafif sol yaptım geçireceğim yanımdan yavaşça.Bana oha oha öküz dedi.Camdan kafayı çıkardım.Yanımda babam var.(1. sınıf çılgındır kendisi.) Neyse konuş konuş dedi bu.Ters yöndesin biliyorsun değil mi dedim.Biliyorum len ne olucak dedi.Elinin körü olucak dedim.Bastım gaza tam çıkıyorum.Senin ananı dedi daha pat babam yandan çekti el frenini.Levyemi ver diyo.Noluyoruz dedim.Türkiye'de trafiğin en aksiyonlu mekanı.Levyeyi vermedim.Aldım kendim indim.Herif benim kadar.Yanında bir kız var.15 senedir aynı caddedeyiz.Beni gören kasap elinde bıçakla,midyecimiz 2 metre kendi kollarıyla,kokoreççimiz sağolsun bir geldiler.Bak dedim.20 yaşındayım.Karın,sevgilin kimse al git.Levyeyi bir vururum kafana karpuz gibi yarılır.
Neyse babamı bir gördü adam.Top sakal vardı,bir de levyeyi elimden alınca.
Adam roketledi gitti...Neyse biz çıktık yola.30 dk sonra telefon çalıyor.Annem kimi dövdünüz!! Bağırıyor.Adam 2 tane adam almış yanına gelmiş.Birisi bayağı godaman bir abimiz.Diğeri de koruma gibi birşey.Demiş bir topsakallı servis elemanınız bir de küçük çocuk beni sıkıştırdı.
Annemin cevap bu.Top sakallı kocam,öteki de oğlum olur.
Adam demiş onlar gelince biz bir konuşalım.Sonra adam geldi.Özür diledi.Bizde diledik.Yallah.
Ama biber gazı vs. olsa fena olmaz.Benim size tavsiyem kendinizi korumaktan korkmayın.Büyüklerin bir lafı vardır.Benim anam ağlayacağına senin anan ağlasın...Hayırlı forumlar.
![]()
Arkadas forumu bos bulmus, atis talimi yapiyor... Behzat Ç. bir ankara polisiyesi :queen: He bu arada adamlar annenizi nasil buldu, bu kismi anlamadim gercekten :farao: