bianchi mach 150 sorunlu kalkış

arkadaşlar merhabalar. bianchi 150 mach sahibiyim 2 tane sorunum var

1. motosiklet sorunlu kalkıyor. kalkışlarda ya da çok yavaş giderken gaza dokunduğumda acaip bir titreme yapıyor. servise götürdüm debriyaj ayarı yapıldı lakin 2-3 saat kullandıktan sonra sorun yeniden nüksetti. servise motoru tekrar götürdüğümde kilometre yapması gerektiğini söyledi. şimdi balatayı zımparalansa sorun çözülür mü ya da bu sorunumu başka nasıl çözebilirim gerçekten rahatsız ediyor çünkü

2. motosikletin rölante sorunu var. bazen kırmızı ışıkta durduğumda stop edecekmiş gibi okuyor. ben de rölanteyi yükselttim lakin bu sefer de bazen çok devirli çalışıyor bazen de çok hızlı gidip bi anda durduktan sonra stop ediyor.

bana yol gösterirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.

1. baskının üzerinde kanallar oluşmuşsa bu zımpara ile giderilmez. zımpara balatanın kavrama üzerinde bıraktığı artıkların temizlenmesi için yapılır. baskı ve balata üzerinde kanallar varmı? bunun yanında balataların ağırlıkları ve yaylarında sorun olabilir. onlara da bir baksın.
2. rölanti sorunu genellikle düşük kalite benzin, karışım oranı, kirli karbüratör ve delinmiş emme manifoldu olduğunda olur. eğer yüksek devirde gaz yeme sorunu da varsa diyafram olabilir.
diğer arkadaşlar daha iyi bilebilir.

arkadsaşlar bendede falcon 125 var bende kalkıştaki titreme sorununu yaşıyordum servise gittim ve garantiden debriyajı komple yenilediler ve sorun düzeldi
eğer motor hala garantide ise bence en mantıklı çözüm bu

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Senin balatan yağlı sistem....Zımparalanmaz...Zaten zımparalama payıda yoktur...Eğer ciddi biçimde çırpıyorsa balataların aşınmış ve aradaki saclar değişecektir....

Bence rölantide stop etmesnin nedeni , ayardan değil karbüratörün kendisinden. Zira benim MAch 150 'de aynı problemi yapıyordu ve problemi karbüratörden olduğunu anladıktan sonra motosikleti komple yenilediler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar