bi yardımcı olurmusunuz lütfen!!!

slm arkadaşlar ya ben bilgisayarıma motosiklet yarışı yükleyeceğimde kararsız kaldım bana birsürü isim sölendi sizlere bir danılayım dedim :rendeer: bana yardımcı olursunuz hadi bye cevaplarınız bekliyorum:bounce: bana motosiklet yarış oyunu tavsiye edermisiniz?:silent:

moto gp var güzele benziyor son sürümünü al tabi bilgisayarının konfigürasyomu da önemli etken unutma...

MotoGP 2 oynuyordum 30sn önce, iyi oyun. MotoGP3 daha güzeldir sanırım, 4'ü varsa tanından yemez zaten :)

abi ben bu ses olayına takmış vaziyetteyim he tabi birde motorlara ve grafiklerine yani buna uygun gerçekçi bişi var mı aklınızda ??

motogp, motogp 2, motogp 3. konsollara moto gp4 geldi, o da 2006'nın sonuna pc'ye düşer belki.

daj_mc_really' Alıntı:
abi ben bu ses olayına takmış vaziyetteyim he tabi birde motorlara ve grafiklerine yani buna uygun gerçekçi bişi var mı aklınızda ??

Sesler MOTOGP deki kadar çok çıkmıyor. :queen: :queen:

Ama biraz benzetmişler sanırım...

hazır konu açılmışken formula 1 in pc oyunu varmı bildiğiniz. bende en son f1 2002 var da. yenisi daha çıkmadı. orda da uyuz olduğum ferrarinin üstünlüğü var.

kimi' Alıntı:
hazır konu açılmışken formula 1 in pc oyunu varmı bildiğiniz. bende en son f1 2002 var da. yenisi daha çıkmadı. orda da uyuz olduğum ferrarinin üstünlüğü var.
f1 ler güzel değil hele o firmanın oyunları iğrenç bence,

Moto GP 2 oynuyorum herkezle kapışırım benden iyi oynayan olduğunu sanmıyorum:p
Moto GP 3 ü benim makinam kaldırır mı acaba

sistem
1.7 celeron
256 ddr ram
64 Mb ge force 2 64 mb ekran kartı

daj_mc_really' Alıntı:
slm arkadaşlar ya ben bilgisayarıma motosiklet yarışı yükleyeceğimde kararsız kaldım bana birsürü isim sölendi sizlere bir danılayım dedim :rendeer: bana yardımcı olursunuz hadi bye cevaplarınız bekliyorum:bounce: bana motosiklet yarış oyunu tavsiye edermisiniz?:silent:

BİZLERE Bİ DANILAYIM DEDİN VE DALINDIN. BENDE ALINDIM BAK HOCAM :queen:

khutucuk' Alıntı:
MotoGP 2 oynuyordum 30sn önce, iyi oyun. MotoGP3 daha güzeldir sanırım, 4'ü varsa tanından yemez zaten :)

FIRADIM KARDESİM TANINDAN YEMEZ DOGRU DİYOSUN :queen: :queen: BEN TANIMADAN TANITMADAN YEMEM HOCAM :queen: :queen: :queen:

grand prix 4'ün demosu yok. ama şu görüntü yeter de artar bile :)

gpx01971zm1yq.jpg

ohaaaa desem ayıp olmaz dimi. banane yaa... abi bu ne bu oyun çıktımı...

bide daha sora fark ettim lastikler potenza. önümüzdeki sene için hazırlanmış bi oyunmu yoksa...

oyun 2001 tarihli. 2006 hala tam güncellenmedi. lastikleri görüntüyü alan arkadaş michelin'le değiştirmemiş.

saol water. bu ea games niye f1 oyunu üretmiyo ki anlamıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar