bi tavsiye lütfen

arkadaşlar mondial marka scooterım var. şimdi motoru büyütüp bi yerde kurye olarak çalışmaya başlıycam. ne marka alayım? kimi honda cgl 125 diyor. kimi yamaha ybr diyor. kanuni eski bir marka bu arada. çeşitli çin motorları var. mondial, zealsun, ramzey, asya... siz bunlardan hangisini tavsiye edersiniz? işin koşullarını da düşünerek tabii.

arkadaşim sen yine bildigini yap ama ben işin içinde olan biri olarak sana iki motor tavsiye ederim.1:honda cg 125(cgl çabuk dökülür)2:ybr...çini boşver agır işe gelmezz

bütçene göre seçimini sen yapabilirsin aslında. ama ybr sağlam motordur. honda cg 125 de var. oda güzel. ybr den 400 ytl pahalı. ama ybr de işini görür diye düşünüyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
'''ybr den şaşma hondaya bakma''' derim ben sana :cat:

sevgili arkadaşım kuryelik yapacaksan motorun ekmek teknen olacak ona göre düşün ve taklit çin mallarından uzak dur. yamaha ybr de çin malı ama markası ve kullanımı ile kendini ispatladı. iyi düşün doğru karar ver. :cat:

Süper Moderatör (BBRR)
ybr 125 al bak işine gücüne ....
bu arada başlığıalmak isteyenler bölümüne attım ordan devam et....

çin malları kuryelik için dayanıklı olmaz. kuryelerin en çok kullandığı model honda titan ama o da üretilmiyor artık. geriye ybr125 kalıyor. bence işini rahatlıkla görür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar