Bi hayırlı olsun alırız

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Hayırlı olsun.

Kazasız belasız ve de keyifli sürüşler dilerim.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
F 650 hayırlı uğurlu olsun Mustafa Kardeşim.
Keyifle kullanasın İnşallah. 🙏

tekrardan merhaba, umarım herkes iyidir, ben biraz uğraştım yeni aldığım motorla, 12v12a bosch agm akü aldım, çıkma eşanjör aldım, eşanjör contasını borusan dan istedim gönderdiler, devirdaimin o ringlerini değiştirdim, termostatı değiştirdim, marş dinamosu kablolarını yenileyip dinamonun kırık mıknatısını tamir ettim, egzoza ısı yalıtım bandı sardım, elcik ve manet koruma yarın takılacak, son olarak ön cam ve çantayı taktık mı tamamdır gibi, şimdilik 160km yol yaptım. cg den sonra f16 gibi geldi :) devirdaim içindeki fiber yüzük çatlak olduğu için gazlamadan sonra birkaç damla su damlatıyor, son olarak kırmızı kaplama yapmayı denedim, ilk denemeye göre fena sayılmaz, ufak tefek kusurları var ama kullanıma engel değil :) [url=https://ibb.co/qYRfTVt2] [/URL]

Son düzenleme:
CG->F650 GS bu nasıl bir sınıf atlamadır bea.

Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tekrardan merhaba, umarım herkes iyidir, ben biraz uğraştım yeni aldığım motorla, 12v12a bosch agm akü aldım, çıkma eşanjör aldım, eşanjör contasını borusan dan istedim gönderdiler, devirdaimin o ringlerini değiştirdim, termostatı değiştirdim, marş dinamosu kablolarını yenileyip dinamonun kırık mıknatısını tamir ettim, egzoza ısı yalıtım bandı sardım, elcik ve manet koruma yarın takılacak, son olarak ön cam ve çantayı taktık mı tamamdır gibi, şimdilik 160km yol yaptım. cg den sonra f16 gibi geldi :) devirdaim içindeki fiber yüzük çatlak olduğu için gazlamadan sonra birkaç damla su damlatıyor, son olarak kırmızı kaplama yapmayı denedim, ilk denemeye göre fena sayılmaz, ufak tefek kusurları var ama kullanıma engel değil :) [url=https://ibb.co/qYRfTVt2] [/URL]
Bu arada yan ayak müşürünün soketini bulamayan ben. 😅

CG->F650 GS bu nasıl bir sınıf atlamadır bea.

Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah.

Bu arada yan ayak müşürünün soketini bulamayan ben. 😅
teşekkür ederim hocam çok sağ olun.

cg hediye, gs hayal diyelim hocam, 30 sene öncesinden rus planetle başlamıştım kullanmaya.

her ne hikmetse 2 motorun arası tam 1 yıl, diğer tarihe de 11 ay kaldı, sanırım bi A7 gelecek, öyle hissediyorum. yani öyle hissetmek istiyorum :) inşallah çok amin :)

F54

hayırlı olsun güzel motor bu bildiğimiz f650 değil eski kasalarda olan bir çok problem bu kasa da giderildi
f 650 f 700 f800 aynı blok var sanırım
eski kasa tam kanser edecek cinsten di düşman başına

hayırlı olsun güzel motor bu bildiğimiz f650 değil eski kasalarda olan bir çok problem bu kasa da giderildi
f 650 f 700 f800 aynı blok var sanırım
eski kasa tam kanser edecek cinsten di düşman başına
teşekkür ederim çok sağ olun, evet eski kasasına da baktık burda, 2005 sanırım, km baya düşüktü, yalan yok temizdi ama ısınamadım, ben ki tel jant severdim, eski kasanın tel jantı beni soğuttu, gereksiz yüksek, depo üstü çanta varmış gibi, ve bunun manevrası ile kıyaslanamaz hocam, blok, ortak blok evet, birkaç modelde birebiri kullanılıyor,

Tekrardan merhaba, umarım herkes iyidir, Elcikler değişti ön cam takıldı. Manet korumaları takamadım. Sağ aynanın yuvasının etrafında hidrolik kutusunun civataları var. Düşüneceğiz ona da bişeyler.

[url=https://ibb.co/CsSbHSm3][/URL]

Tekrar merhabalar. Umarım herkes iyidir. Dün Manet korumanın iç parçası yüksek olduğundan aynanın civatası yetişmemişti. Sacdan iki tane parça yaptım. Boyadım, kurusun takalım. [url=https://ibb.co/qYLvLWwY] [/URL]

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: F54

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar