çok sağ olun teşekkür ederim, cümlemize inşaallah.Hayırlı olsun.
Kazasız belasız ve de keyifli sürüşler dilerim.
çok teşekkür ederim sağ olun.F 650 hayırlı uğurlu olsun Mustafa Kardeşim.
Keyifle kullanasın İnşallah.![]()
sağ olun çok teşekkür ederim, cümlemize inşaalllah.hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
teşekkür ederim, sağ olun, hepimize inşaallah.Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
sağ olun çok teşekkür ederim, hepimize inşaallah.Hayırlı olsun.
Kazasız belasız ve de keyifli sürüşler dilerim.
[/URL]teşekkür ederim çok sağ olun.hayırlı olsun![]()
Bu arada yan ayak müşürünün soketini bulamayan ben.tekrardan merhaba, umarım herkes iyidir, ben biraz uğraştım yeni aldığım motorla, 12v12a bosch agm akü aldım, çıkma eşanjör aldım, eşanjör contasını borusan dan istedim gönderdiler, devirdaimin o ringlerini değiştirdim, termostatı değiştirdim, marş dinamosu kablolarını yenileyip dinamonun kırık mıknatısını tamir ettim, egzoza ısı yalıtım bandı sardım, elcik ve manet koruma yarın takılacak, son olarak ön cam ve çantayı taktık mı tamamdır gibi, şimdilik 160km yol yaptım. cg den sonra f16 gibi geldidevirdaim içindeki fiber yüzük çatlak olduğu için gazlamadan sonra birkaç damla su damlatıyor, son olarak kırmızı kaplama yapmayı denedim, ilk denemeye göre fena sayılmaz, ufak tefek kusurları var ama kullanıma engel değil
[url=https://ibb.co/qYRfTVt2]
![]()
[/URL]
teşekkür ederim hocam çok sağ olun.CG->F650 GS bu nasıl bir sınıf atlamadır bea.
Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada yan ayak müşürünün soketini bulamayan ben.![]()
teşekkür ederim çok sağ olun, evet eski kasasına da baktık burda, 2005 sanırım, km baya düşüktü, yalan yok temizdi ama ısınamadım, ben ki tel jant severdim, eski kasanın tel jantı beni soğuttu, gereksiz yüksek, depo üstü çanta varmış gibi, ve bunun manevrası ile kıyaslanamaz hocam, blok, ortak blok evet, birkaç modelde birebiri kullanılıyor,hayırlı olsun güzel motor bu bildiğimiz f650 değil eski kasalarda olan bir çok problem bu kasa da giderildi
f 650 f 700 f800 aynı blok var sanırım
eski kasa tam kanser edecek cinsten di düşman başına
[/URL]
[/URL]