- Konu Yazar
Buraya yarın gideceğim umarım yolu bulurum ! Google mapsden bakıcam tekrar senin tarifine göre teşekkürler.
numaramı özel msjla atıyorum ihtiyac duyarsan yolda ararsın ben tarif ederim sana
Buraya yarın gideceğim umarım yolu bulurum ! Google mapsden bakıcam tekrar senin tarifine göre teşekkürler.
reklam yap ma la benim konumda hemşo :queen:burası benim köye 10 km uzaklıkta alanyadayım ben ama aslen gündoğmuşluyum çok güzel bir yerdir eski benim gezi resimlerimde var buraların işte o resimler bakmak isteyenler için bende atayım
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/85405-gundogmus-ucan-selale-ve-daglara-dogru.html
Güzel bir gezi olmuşgözüm kaldı açıkcası
![]()
sağolun arkadşlar çok güzel yerler buralar antalyanın batısını %70ni keşf ettim sırada alanya - manavgat tarafları var sizlerin sayesinde böyle cennet yerleri öğreniyorum buün saklıcennet e yola çıkıcaz arkadş ile İnt.de yol tarifini aldım not olarakda yazdım kadir eğer bulamaz isem seni rahatsız ederim kardeşim hayırlı günler herkese![]()
Bi gezelim demişiniz iyide etmişiniz :cat: hatta paylaşınca olayı koparmışınız teşekkürler :rendeer: emeğinize sağlık iyi geldi gece gece :cat: