bi gezelim dedik Uçan Su Şelalesi

burası benim köye 10 km uzaklıkta alanyadayım ben ama aslen gündoğmuşluyum çok güzel bir yerdir eski benim gezi resimlerimde var buraların işte o resimler bakmak isteyenler için bende atayım

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/85405-gundogmus-ucan-selale-ve-daglara-dogru.html

burası benim köye 10 km uzaklıkta alanyadayım ben ama aslen gündoğmuşluyum çok güzel bir yerdir eski benim gezi resimlerimde var buraların işte o resimler bakmak isteyenler için bende atayım

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/85405-gundogmus-ucan-selale-ve-daglara-dogru.html
reklam yap ma la benim konumda hemşo :queen:

sağolun arkadşlar çok güzel yerler buralar antalyanın batısını %70ni keşf ettim sırada alanya - manavgat tarafları var sizlerin sayesinde böyle cennet yerleri öğreniyorum buün saklıcennet e yola çıkıcaz arkadş ile İnt.de yol tarifini aldım not olarakda yazdım kadir eğer bulamaz isem seni rahatsız ederim kardeşim hayırlı günler herkese :)

Güzel bir gezi olmuş :) gözüm kaldı açıkcası :)

kış gelsin bende senin memleketi gezeceğim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:16 ----------

sağolun arkadşlar çok güzel yerler buralar antalyanın batısını %70ni keşf ettim sırada alanya - manavgat tarafları var sizlerin sayesinde böyle cennet yerleri öğreniyorum buün saklıcennet e yola çıkıcaz arkadş ile İnt.de yol tarifini aldım not olarakda yazdım kadir eğer bulamaz isem seni rahatsız ederim kardeşim hayırlı günler herkese :)

ah bu yazıyı sabah 8 den önce yazsaydın ben onlineydim size katılırdım.
1 senedir bende hiç gitmedim saklıcennete
40 dakikayla geziyi kacırmısım

Bi gezelim demişiniz iyide etmişiniz :cat: hatta paylaşınca olayı koparmışınız teşekkürler :rendeer: emeğinize sağlık iyi geldi gece gece :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar