Bi fikri olan var mı?

arkadaşlar motorsikletler hakkında kendime göre çok şey öğrendim..şimdi benim düşüncem çok fazla (2 3 bin ytl ) vermeden alınabilecek motorlar içinde en tutulanı hangisi..mopedler dertli ediyor genelde ayrıca çekim gücü çok değil sürat yok çin malı scooterler uzun ömürlü değil köy yollarında dağda bayırda gitmiyor..otobana çıksan ne farkeder otobanda motorların hepsine saygı yok..cross alsan o da ayrı bi konu herkesin tarzı değil yüksek motorlar harley tipinde jinlun dedim...vibrasyon diyolar ...kanuni dedim bi arkadaş aynasını kırmış 1 aydır arıyomuş allahtan bi parçası yanmamış..ucuz parçalı motorlar diyosunuz..zaten ayda 2 tane parça alsam ki kesin alırsın 1 yılda motor parasını ödersin parçacıya hocam ya ne alıcaz ? ))))))))))))))))

Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/mt-...1-pevgeot-mobilet-hakkinda.html#ixzz1D8csg2NG

ustam ne alıcaksın söyliyeyim mondial 100 ukh alıyosun 2. el paşalar gibi biniyosun 150 sco. gibi performansı vardır heryerde parçası bulunur benzini koklar yarı otomatiktir çok kraldır 100ukh candır can :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Valla motosikletler hakkında çok şey öğrenmişsin.Çok etkilendim :salut:

Konunun başlığı daha açıklayıcı olsaydı bizim gibi şansa gelen değil görüpte gelen olurdu belki.

Saygılar.

Şöle bir tavsiye vereyim, geçen babam için aldığımız, Yuki 250 marka motoru sattım. Motorun her bakımını yaptık. Hiç bir sıkıntısı bozulması falan olmadı. Sana tavsiyem;

Yuki 250
Ramzey 250
Salcano 250
Skygo 250
Truva 250

Bu motorlardan bulursan parça sıkıntısı kesinlikle çekmezsin. Eğer biraz daha araştırırsan sölediğim motoların hepsinin aynı olduğunu görceksin. Hepsini TR'ye getiren firma Lifan'dır. Biraz duyarlı bir şöförsen, motoruna bakarsan sorun kesinlikle yaşamazsın. Unutulmamalıdır ki arızayı çıkaran değil çıkartana bakıcaksın.. Motosiklette motorun %80 arıza çıkarmasının sebebi motoru kullanan kişidir.! :cat:

valla kardeşim bende çok aradım o fiyata ama vibrayonsuz yok gibi bişey. eğer tarzın choppersa keeway jınlunlara bak derim.ama nakedde olur diyorsan uygyn fiyata ve sizin oradada bayağı kullanılıyor keeway speed 150ye bak derim vibrasyon sıfır diyorlar performans sorunu varmış biraz.

Şöle bir tavsiye vereyim, geçen babam için aldığımız, Yuki 250 marka motoru sattım. Motorun her bakımını yaptık. Hiç bir sıkıntısı bozulması falan olmadı. Sana tavsiyem;

Yuki 250
Ramzey 250
Salcano 250
Skygo 250
Truva 250

Bu motorlardan bulursan parça sıkıntısı kesinlikle çekmezsin. Eğer biraz daha araştırırsan sölediğim motoların hepsinin aynı olduğunu görceksin. Hepsini TR'ye getiren firma Lifan'dır. Biraz duyarlı bir şöförsen, motoruna bakarsan sorun kesinlikle yaşamazsın. Unutulmamalıdır ki arızayı çıkaran değil çıkartana bakıcaksın.. Motosiklette motorun %80 arıza çıkarmasının sebebi motoru kullanan kişidir.! :cat:

hocam tavsiyelerin için çok tşk
..verdiğin markaları inceledim..gayet iyiler..

v motor chopper bak biraz ! ;) 3 bin tl ye iyi bi 2. el alablirsin v motor vibrasyon yoktur rahat edersin

BİSAN ROAD STAR,V motor,vibrasyon yok....
Alırsan kafan rahat olur... motordan şikayet edeni daha duymadım. forumları bizde mevcut...

kardeşim kanuni windy s 125 cc titreşim fazla yok güzel alet bende bi değişiği var gayet memnunum

YBR dururken çin malları ne oluyor onu da anlamış değilim açıkçası ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar