bi bayana ne tarz motor tavsiye edersiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende senin durumundaydım 3.000 tlye Salcano aldım çin malı ama ben memnunum :)
Senin yerinde olsam en kötü mayıs ayına kadar daha para koyarım üstüne reqal raptor türü biŞey düşünürüm ?? (kıŞın alsanda bi işe yaramaz sadece fiyatlarında en fazla 100 tl indirim olur binemezsinde bekleeee ve yaza doğru gösterişli ve rahat bi motor düŞün cruiSer tipi derim.. ) ::stretche

Sanırım tanışma başlığı açasın geldi, yoksa zaten ne alacağının gayet bilincindesin hatta fevkaladesinin fevkindesin.:p

Aramıza hoşgeldin, yeberen şimdiden hayırlı olsun.:rendeer:

Çiçek'ten(morrigan) başka 1000RR kullanan bayan var mı.:silent:

yoksada çok yakın bi tarihte olur bekleyin :queen:

Bu arada ben kawasaki ninja 250 R kulanıyorum tavsiye ederim dicem ama fiyat olarak oldukça yüksek. Sen madem YBR kullanmıssın seviyosan ve rahatsan o tarz bişeyle devam edebilirsin.

CBF 150 tavsiye ederim ama bekle derim, malum hem kış hemde şuan fiyatlar yüksek, büyük ihtimalle bu fiyatlara satamadıkları motorları yazın kampanya ile satacaklar bu arada sende biraz daha para koymuş olursun kenara.. Azıcık sabır diyorum özlem... Ama ben şimdi alıcam diyosan, o fiyata ikinci el (ben ikinci el tercih etmem ama) CBF, KYMCO veya YBR bulabilirsin.. iyi düşün iyi karar ver sonra pişman olmak bi işe yaramıyor...

ben bayanlara her zaman chopper tavsiye etmişimdir neden derseniz 1.kullanış şekli 2.oturuş pozisyonu 3.karizması açıklamada yapim chopper motorlar çaylak gidonludur sizi fazla yormaz selesi yere yakındır ayaklarınız yere rahat yetişir ve bu kısım sadece benim fikrimdir en az 250 cc lik bir chopper motosiklet bir bayan kullanıcıda çok karizma duruyor artı elinizim altında güçte oluyor:cat:

ZZR 1400 tavsiye ederim:queen::queen:şaka şaka valla bana göre bayan motoru Honda today bence hem çok şirin hemde tam bayanlara göre bir motor

ben bayanlara her zaman chopper tavsiye etmişimdir neden derseniz 1.kullanış şekli 2.oturuş pozisyonu 3.karizması açıklamada yapim chopper motorlar çaylak gidonludur sizi fazla yormaz selesi yere yakındır ayaklarınız yere rahat yetişir ve bu kısım sadece benim fikrimdir en az 250 cc lik bir chopper motosiklet bir bayan kullanıcıda çok karizma duruyor artı elinizim altında güçte oluyor:cat:

Herkes kendini rahat hissetiği ve tarzına en yakın motoru kullanmaladır diye düşünüyorum ama ben chooper tavsiye etmiyorum. :) En azından benim için kullanımı hiçte söylendiği gibi rahat değil. Bi kere ayakların çok önde duruyo ve gidon yüksek oluyo dengeyi sağlamak çok daha zor..Ben bir kaç gün eğitim alırken 250 cc bir choper a binmiştim sonrada beni 500 KL ye geçirin die ağlamıştım :p

yoksada çok yakın bi tarihte olur bekleyin :queen:

Bu arada ben kawasaki ninja 250 R kulanıyorum tavsiye ederim dicem ama fiyat olarak oldukça yüksek. Sen madem YBR kullanmıssın seviyosan ve rahatsan o tarz bişeyle devam edebilirsin.

Seni düelloya davet ediyorum.:queen::p
Uzaktan 1000rr sesleri duyar gibiyim :mrgreen:, hadin yakışır:cat::rendeer:

yazın caddede takılırsan bitanesine denk gelirsin;

tavsiyem uzak dur ondan gercekten ürkütücü:p

Bi kere bana denk geldi adeta dalga geçti benle.
Konuya gelirsek bence zn125 bayanlara çok yakışıyor,genellik ybr demiş ama bayanlara çok gitmiyor viteslide tercihim cbr 125 o olmadı cbf 150 yakışır:cat:

Bakın hanım efendi gidi nbiratan e Honda 250 cc. twister veya cbf alın fıyatları 3-7 arası deısıyor suunuuda unutmayı nbuyuk motor herzam navantaj lıdır ve sehırıcnde her ıstege ve otonbanda ıkı kısı 120 altına kesınlıkle dusmessınız vede 15 kurus yakıyor kılometrede HONDA HAYA T ONDDA TR EN Co kservis Hondada vardır vede Kocaelinde fabrikası vardır.Motor servisten cabuk cıkar ve uygundur dıer motorlara gore ok3 bide trafikte her mtor bu motorla boy olcusemez km bakımlarıda 150 ytlyı gecmez vergısı 35yt 35ytl 2 taksıt

Bakın hanım efendi gidi nbiratan e Honda 250 cc. twister veya cbf alın fıyatları 3-7 arası deısıyor suunuuda unutmayı nbuyuk motor herzam navantaj lıdır ve sehırıcnde her ıstege ve otonbanda ıkı kısı 120 altına kesınlıkle dusmessınız vede 15 kurus yakıyor kılometrede HONDA HAYA T ONDDA TR EN Co kservis Hondada vardır vede Kocaelinde fabrikası vardır.Motor servisten cabuk cıkar ve uygundur dıer motorlara gore ok3 bide trafikte her mtor bu motorla boy olcusemez km bakımlarıda 150 ytlyı gecmez vergısı 35yt 35ytl 2 taksıt

ilkokul da yazmayi ogrenmedin mi sen nasil bi yazi bu??

ninjet;
Geri alıyorum o zaman öpücüğümü ve çiçeğimi, 1000'lik motor aldığında geri veririm :ppP

mhrrmkpnr ve Jesse ;
abi sizin 1000'lik sandığınız motor 600'lük olmasın, hemide siyah beyaz, hemide siyah beyaz deri montlu bi abla, hemi de sarışın:p

GKN

mhrrmkpnr ve Jesse ;
abi sizin 1000'lik sandığınız motor 600'lük olmasın, hemide siyah beyaz, hemide siyah beyaz deri montlu bi abla, hemi de sarışın:p

yeşimden bahsetmiyolar..
aslı yokmu, r1 i var.. sahil yolunun yürüyüş şeridinde teker yapan dövmeli çirkin saçları genelde rastalı hatun :p

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yeşimden bahsetmiyolar..
aslı yokmu, r1 i var.. sahil yolunun yürüyüş şeridinde teker yapan dövmeli çirkin saçları genelde rastalı hatun :p

Sen buna hatun mu diosun Gökhan, zevksiz herüf.:p

Belki kısa bir süre sonra 125cc düşük kalabilir! onun için 250cc bir model bakmanı öneririm:wiinkk:

Herkes kendini rahat hissetiği ve tarzına en yakın motoru kullanmaladır diye düşünüyorum ama ben chooper tavsiye etmiyorum. :) En azından benim için kullanımı hiçte söylendiği gibi rahat değil. Bi kere ayakların çok önde duruyo ve gidon yüksek oluyo dengeyi sağlamak çok daha zor..Ben bir kaç gün eğitim alırken 250 cc bir choper a binmiştim sonrada beni 500 KL ye geçirin die ağlamıştım :p

Nedense bayanlar hep (%95 i) sorun yaşıyor Chopper ya da Cruiser tarzı ile:) Eşim de öyle ama Racing, Nacked, Commuter vs'ler de sorun yok nedendir acep....
Kendini rahat his etmek nasıl olur pek anlamıyorum çünkü her tarzı kullandım ve artcı ile olan zamanların dışında asla rahatsız olmadım ve aynı keyfi aldım.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar