Bi acaip durum var bakarmısınız ? (İstanbul Avrupa)

Selamun Aleyküm İyi Bayramlar Arkadaşlar Aranıza Yeni Katıldım.
Mehmet Yaş 22 İstanbul boy.173

Gelelim Acayipliğe :
Yıllar süren heves sonrası 4 tekerden 2'ye düşmeyi kafaya koymuş bulunmaktayım.
Pulsar 200 NS almayı planlıyorum daha once vitessiz tecrubem var ilk defa vitesli süreceğim.
Ekipmanımı ( mont,dizlik,eldiven,kask,sırt koruma) aldım motosiklet pazarlığını yaptık sayılır ama ama ama
alacagım kişide motosikleti pek kullanamadıgını söyledi . Kısaca birinizin yardımı lazım o motosikleti Perpadan çağlayana getirmeye Help Me :king::silent:

Perpadan çağlayana motoru süremiyosan bile elinde iterek götürebilirsin. Tahmini 20-25 dakika sürer ve ben daha uzun mesefelere motor ittim, benzin bitmesinden veya motor arızasından. Çok zor değil.

tesekkurler yorum için iyi bayramlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:29 ----------

Perpadan çağlayana motoru süremiyosan bile elinde iterek götürebilirsin. Tahmini 20-25 dakika sürer ve ben daha uzun mesefelere motor ittim, benzin bitmesinden veya motor arızasından. Çok zor değil.

oda bi seçenek ama biri denk gelir diye ümit edıyorum :)

Giriyosun çevredeki bi pizzaciya paketcilere durumu anlatip 50lira veriyorsun ve 10dk da işini çözüyolar.Tabi artcisi ol mutlaka.

Giriyosun çevredeki bi pizzaciya paketcilere durumu anlatip 50lira veriyorsun ve 10dk da işini çözüyolar.Tabi artcisi ol mutlaka.

bulabilirsem burdan birini bulacam servise göstermek istiyorum bide motoru alıp servşse götürmeyede biri lazım
hayırlısyla bi alsam hem kursa hemde kendı gayretımle halledecem

Motoru almadan önce iyi bir eğitim alırsan hem bu sorunu hem de ilerde başına gelebilecek bir çok sorunu çözmüş olursun. Ben 2005 yılında motora başladım ve hiç bilmiyordum. Honda'da 2 günlük bir eğitim ile ilk motorumu kartal'dan kadköye sürmüştüm. ayrıca eğitim şart!

Hayırlı olsun foruma hoş geldin.

Anladığım kadarıyla ehliyetin yok. Önce ehliyet almalısın. Motor satın almak en kolayı.

İsyerim perpada bayram sonrası yoğun olmayan bir saatte yardımcı olabilirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar