**BEYOĞLU NEVİZADEYE**GİDİYORUZZZ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar Çiçek Pasajında çalgılı Dansözlü eylenceli yerler var onların fix menüsünü araştırsak nerden baksanız 30 kişiyiz 20 milyondan fiks menü verse 600 milyon eder bunada kimse hayır demez bence... nevizadede sıkış tıkış muhabbet bile edemiycez gibi geliyor bana..

Forumdan Uzaklaştırıldı
teror,
benim saydığım kadarıyla 5 kişi oldu sanırım yaf gidemezsekte taksimin parkları ve bankları saolsun zamanında az sabahlamadık fenamı eskiyi yad etmiş olurum hehe))

ya hocam ben en iyisi motorla geleyim ve içmiyim... sıkıntı olacak dönüşte baksana :) tabi yaa , içerim orda 2-3 kutu diet kola olurum paşalar gibi :) :flower: :cherry:

nunu, fuat abi siz istanbulda kendi kendinize bi sizde bi bizde hesabı gidip gelmelerinize devam edin bakalım.bi gün allah bizede sakarya grubu olarak toplamnmayı nasip eder.her yere gidip geliyorsunuz adapazarı tarafına hiç dönüpte bakmıyorsunuz bile alacağınız olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arvasi3, Hasan Abi özlettin kendini nasılsın? :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
federal, fix menü sınırsız olmaz dedim sınırlı demedim heheheh sınızsız fix menü bulursan haber ver hemen adımı yazdırim :pl:

RUZGARSEVDALISI, WALLA SANA KATILIYORUM NE KADAR UCUZ VE RAHAT OLACAĞIMIZ Bİ ORTAM OLURSA İYİ OLUR MEKAN FARKETMEZ YATERKİ Bİ ARADA OLALIM.
:cat: :cat: :cat:

mertmertmert' Alıntı:
teror,
benim saydığım kadarıyla 5 kişi oldu sanırım yaf gidemezsekte taksimin parkları ve bankları saolsun zamanında az sabahlamadık fenamı eskiyi yad etmiş olurum hehe))

ya hocam ben en iyisi motorla geleyim ve içmiyim... sıkıntı olacak dönüşte baksana :) tabi yaa , içerim orda 2-3 kutu diet kola olurum paşalar gibi :) :flower: :cherry:

mert zaten bende içmeyi pek düşünüyorum en fazla bir arjantin içerim ben muhabbete gelicem fuat abi taksimde gezi düzenlemiş diğer arkadaşlar pendikten kartaldan hatta cenmenderes gebzeden kalkıp gelecek gelmemek ayıp olur diye düşünüyorum o yüzden içmesemde orda bu grubun içinde bulunmak bana yeterde artar bile :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaw adamcağız organizasyonu yapmş kala kala 2/3 gün kalmış daha yer yurt değiştirmeye gerek yok orası taxsim riva değilki tabiki fiyatlarda 1/2 milyon oynama olacak çok abartmayalım herkes kesesine göre yer içer sıkışık mıkışık samimiyet artar ne güsel...

bu arada zpoint, zeynep tabiki geliyor getirmimde kafamı kırsın dimi :thumleft:

Biscuit, E WALLLA GÜZEL YİNGEMİZİ BİZDEN MAHRUM ETME AYRICA KIZILKAYALARA BİZİDE EKLEYİN :flower:
ALTUĞA SESLENDİM AMA CVP WERMWDİ DERYA DA GELİYO DİİİİİİİİİMMMMMMMMMMİİİİİİİİİİİİİİİ? :pr: :pr: :pr:

Biscuit, Kuzen adını vermiycem anadolu yakasında 10 numara fasıl , kaliteli meze ve içkiler hepsi 10 numara bir mekan ve kaliteli müşterisi var, fiyatıda çok uygun limitsiz içki ve yemekli fuat abinin organizasyondan sonra ki haftalarda bide buraya bakarız o zaman görürsün limitsizi lebraaammmm jamsssss kardeşim öptüm seni ( bana yüzme öğretirmisin ? )

meze, yemek, içki, fasıl ve ortamı beğenmeyene parasını geri verme garantisini de veririm....

Forumdan Uzaklaştırıldı
federal, tabiki olur kardeşim sen organizasyon yapacaksında biz gelmicez mi yok artık la boran james gider anlaşırız gerekirse kanka her zaman yanındayız
sana tabiki yüzme öğretirim siteye topic açacam yakında zaten kardeşlerimize hizmetimiz olsun bari... yaşasın nevizadeeeeeee :rendeer:

federal, KARDEŞ SUADİYEDE BÖLE BİYERDE BENDE VAR ZATEN NEVİZADE ÇIKMASAYDI EN SON T.HANE BULUŞMASIN DA 26 KASIMDA FASILA GİDERİZ DİYE KONUŞMUŞTUK VALLA FASILI KESİN AYARLAYALIM ÖNCE NEVİZADE Bİ ÇIKSIN ARADAN DA :cherry:

zpoint, ayarlarız bre, fuat abimizin organizasyonunu bir şereflendirelim ondan sonra söz, beğenmeyen para ödemesin ciddiyim....

başka NEVİZADECİLER nerdesiniz hadi bakın fuat abimiz maçıda ayarlamış dev ekranda , bayrağını alan gelsin...

Forumdan Uzaklaştırıldı
federal, bey sizene ne milletin bayrağından başımıza amigomu kesileceksiniz ben kırmızı beyaz atkımla gelecen yaww... :pl: :rendeer:

Biscuit James dostum , maksadım adam çekmekti, hani maç var deyipte gelmek istemeyenlere hatırlattım , hani dev ekran falan...benimle uğraşma çok inatçıyımdır, çok iyi dans ederim , ısrar ederim... :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
federal, bak kardeşim sen bana illa yüzme öğrenmeye geleceksin dimi dikkat et yanlışlıkla su yutup boğulabilirsin o zaman gelince istediğin kadar ısrarcı ol kurtulamazsın elimden :pl: :rendeer:

Biscuit, nevizade tam nerede arkadaşları bir aydınlatalım...

Not: Ortaköy yüzme ihtisas klübünden lisanslı yüzücüyüm, Çok ta iyi yüzerim ayrıca ( ben sana müşteri çekmek için laf attım canım)

Forumdan Uzaklaştırıldı
federal, abicim yoldan geçene lisans çıkartıyorlar yawww işin şakası o zaman senle yarışma topic ini biran önce açalımm bu arada beni düşündüğün için allah razı olsun kardeşi... sen şimdi nevizadeyi anlat bakalımmmm

RUZGARSEVDALISI, hasanım kardeşim sağol bende seni özledim.burada dağların arkasında olunca hiç arayıp soranımız olmuyor.bi günde aklınıza gelsede bir haftasonu şu hasan abinin yanına ziyarete gitsek diye bir topic açsanız olmazmı be güzel kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar