**BEYOĞLU NEVİZADEYE**GİDİYORUZZZ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar saat ve toplantı yeri değişiklikleri için 1. sayfaya bakalım lütfen
:flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower:

anadolu yakası bassınızın çaresine bakın demiş nunu abimiz ozaman basımızın çağresine bakalım toplanın arkadaslar napıyoruz plan nedir? :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
DEMAKS1905, cuma belli olur herşey acele etme kankiiii

Forumdan Uzaklaştırıldı
DEMAKS1905, en iyisi kozyatağında buluşmak. ordan direk 4 levente otobus var. sonrada metroyla gideriz. en kolay böyle olur bence :queen:

eyvallah organize olalım cuma kardeşim cuma anadoluyakası ekibi tam kadro olursak güzel olur.

YA ARKADAŞLAR anadolu yakası için kusura bakmayın kimse ben motorla geleceğim demiyor ben araba ile ben dolmuşla gelecem diyenler çoğunlukta o yüzden dedim kimse carefurda buluşup dolmuşa binmez diye düşündüm aslında bi münübüsle anlaşsanız hep beraber sizi bi yerden alsa da bu raya getirse hatta ve hatta buradan alıp geri götürse dimi yani ne güzel olur
:cat: :cat: :cat: :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
abi herkes bı sekılde gelır yaww sen bu kadar ugrasıyosun onuda bırak yaaa
herkes bı sekılde gelır nasıl olsaaa :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
abi kımse gelmıyokı yoksa motorlarla gelcesde alkol bardakta durdugu gıbı durmuyo tabii :queen: :queen:

CHATNOİR , SHAMYL arkadaşlar cevap vermişsiniz teşekkürler acilen tanışma bölümüne bir başlık açıyorum. Doktor konusunda fazla endişelenmeyin ben doktorum :)

Nunu abicim benide listeye eklermisin

nunu abi fiks menü daha iyi olur gibi geliyo kimse ne yiyip içtini düşünmez.
amma sorun yaptınız ben awcılardan pardon bulgaristan dan geliyom iki hatun nası döncez diye düşünmüyoz ayıp walla!
yasin zeynap geliyo dimi
altuğ derya geliyo dimi
ümit bircan geliyo dimi
miya yaşıyonmu
peril hatun dayanışması hadi kızlar ses werin!!!! :flower: :flower: :flower:

Arkadaşlar fiks menüde zarar edersiniz ben size diiiyiim...

bakarsınız mezelere belki güzel değil boşuna fiks menü ödemeyin... ( bu arada arkadaşın birisi buralarda fiks menü olmaz demişti ama olsun unuttuk biz onu , öpüyoruz onu )

federal' Alıntı:
Arkadaşlar fiks menüde zarar edersiniz ben size diiiyiim...

bakarsınız mezelere belki güzel değil boşuna fiks menü ödemeyin...

katılıyorum..herkes ne yer içerse onu ödesin bence... :king:

az yiyen-içen arkadaşlar (genellikle bayanlar) için fix menü zararlı ama çok içen-yiyen (özellikle içen) arkadaşlar için fix menü en karlısıdır :cat:

zpoint, gece saat 12 ye kadar avcılara otobüs var numarası 76T avcılar/taksim gece geç saate kadar kalırsanda gece 3 e kadar yeşilköye kadar giden dolmuş var bende beylikdüzünden gelicem avcılardan gelen bir kaç kişi daha olması lazım sanırım olmazsa hep beraber döneriz heralde sizi gecenin bi körü yolda bırakmacak değiliz dimi :p :cat:

teror, gündüz tarifesinden taksiyle anlaşıp, adam başı 5 kağıda işi bitirecekmiş gibi bir görüntü var sende.... :king:

yok abi aslında beni alacak biri var ama kesin değil olmazsa hep birlikte BELEŞE gideriz diye düşünüyorum ama dediğim gibi kesindeğil o yüzden böyle yazdım ama dediğinde olabilir niye olmasın dimi federal :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
teror,
zpoint, gece saat 12 ye kadar avcılara otobüs var numarası 76T avcılar/taksim gece geç saate kadar kalırsanda gece 3 e kadar yeşilköye kadar giden dolmuş var bende beylikdüzünden gelicem avcılardan gelen bir kaç kişi daha olması lazım sanırım olmazsa hep beraber döneriz heralde sizi gecenin bi körü yolda bırakmacak değiliz dimi

avcılar civarı tayfası kaç kişi oldu arkadaşlar ???

benim saydığım kadarıyla 5 kişi oldu sanırım yaf gidemezsekte taksimin parkları ve bankları saolsun zamanında az sabahlamadık fenamı eskiyi yad etmiş olurum :queen: hehe))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar