Beyler Yaw Motora Ses Sistemi Olurmu???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet ama 2004'te sormuş. Böyle eski konuları ne diye hortlatırlar anlamam... :farao: Yeni bişeymiş gibi bi açıyorum, tarih 2004. :pr:

AHAHAH hakket he 2004mus pardons:D koptum yorumuna hortlatma guzel gıtmıs:D

Hassseeeekii hastanesi tongaya düzştük beaa:p:p

Son düzenleme:
benm mahallede var öle bi tane ne zaman gece bende dahil herkez küfürü basıyo,müzik dinliceksen arabaya bineceksin,hem motordasn hemde şıkırşıkır müzik cok sacma,amelece ve kroca vazgec bu sevdadan arakdaşım

açıkçası müzik sistemini pek tavsiye etmem zira ruh halin üzerinde önemli etkileri olabilir ki bu da sürüşü nü baya etkiler ayrıca bazen görüyorum scooter veya cup motora bi oto teyp 2 hoparlör arabesk çalıyo sürücünün elinde sigara ne kask ne koruma yani ben bile bi motorcu olarak bi tarafımla gülüyorsam varın diğer insaların ne diyeceğini düşünün!
yinede illa müzik dersen al bi mp3 çalar ben öyle yaptım kittaro (uzakdoğu müziği) dinliyorum rahatlatıyo:D

MP3 olarak elimde var.2005 te Amerika konserini laser cd den izlemiştim görsellik müthiş hiçbir müzik markette bulamadım video kliplerini.Sağol.:bounce:
LİMEWARE DEN MP3 BİRÇOK PARÇASI İNİYOR.

Super Moderator
 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Bazı konu ve başlıklar belli bir süre sonra zaman aşımından dolayı önemini kaybettikleri için kilitlenirler.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Olay daha da abartılırsa sonu iyi bitmeyecek sanırım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar