Beyler neyi yanliş yapiyorum yardim lutfen (Resimli)

Emniyet kemerini takmamışsın..en büyük hata bu burada...bide yakıtın eurodiesel olmalı..kırsal motorin kullanırsan 2. hatan olur...:pl::pl:

Dostum 1300 yada 1600cc dir o araba. Lutfen daha kucuk biseyden basla bak ölürsün !!! Uzme bizi lutfen 125cc den basla sonra gecersin bunlara yapma boyle aglariz :D

Hey Abiii ARABA O MOTORZİKLET DEĞİLKİİİ hehehehehe :)

aşağı in git yat sabah uyan motorzikletine yine bin :)

abi o kutunun içinde bunalmıyormusun :) çık dışarı motorunu al ve rüzgarı hisset özgürlük budur dostum

vaaay ford czf 1400r demek geldi türkiyeye,en son ingilterede görmüştüm

Beyler şaka bi yana motora bın motora bin diyorsunuz ama bende motor yok :(

Beyler şaka bi yana motora bın motora bin diyorsunuz ama bende motor yok :(

sahibinden veya benzeri sitelere üye oluyoruz. Sağ üstte İLAN VER butonuna tıklayıp Vasıta - otomobil - Ford - Focus - Motor Şekliniz 'e göre kategorilendirip , bilgi kısmını yazıp en altada motor takaslıdır diyorsunuz ve bekliyorsunuz...

Yada bana verebilirsiniz. Fizy ile takasa girerim. ama üstünü düğünden sonra öderim :)

sahibinden veya benzeri sitelere üye oluyoruz. Sağ üstte İLAN VER butonuna tıklayıp Vasıta - otomobil - Ford - Focus - Motor Şekliniz 'e göre kategorilendirip , bilgi kısmını yazıp en altada motor takaslıdır diyorsunuz ve bekliyorsunuz...

Yada bana verebilirsiniz. Fizy ile takasa girerim. ama üstünü düğünden sonra öderim :)

Hocam aynştaynlık yapıcam ama fiesta değilmi o? :)

Arabaya binerken,bazen kaskım nerde diye bakındığım oluyor.Alışkanlık işte..:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar