Beyler Cup Da En İyi (MONDİAL Mİ MOTORANMI YOKSA YUKİ Mİ ??? )

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Beyler Cup Da En İyi (MONDİAL Mİ MOTORANMI YOKSA YUKİ Mİ ??? )

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aynn Kardeş Bencede Ya Mondial Diyenler Varda Motoran Kalkışı İyi ..

Cupda en iyi honda innova , yamaha crypton..
Çinli cupları soruyorsan bence en iyisi ; Lifan :)

yamaha cryptonı 6 sene kullandım 2004 modelini.sen model belirlediğin için sölemedim.innova cryptona göre biraz nazlı motor :))parçası daha pahalı .106 yı görmüştüm cryptonla..saf orjinal haliyle.zaten netlerde fotolarda modifike olan cup motorların geneli crypton.2006-2009 Arası Crypton R

honda innova en iyisi sonra yamaha crypton 2005 model crypton kullandım çinliyle aralarında dağlar kadar kalite farkı var doğrusu cub alacaksan en ideal crypton

Sen böyle sorarsan herkez kendi motorunu över ama en iyi cub honda innova ve yamaha cryptondur. Çinli cublar da ise lifanın iyi olduğu söyleniyor.

yuki yide kullandım mondial ide ama motoran ı Bilemem ama ISRARLA ! MONDİAL Diorum surus konforu acısından gece aydınlatma açısından yedek parça bakımından her turlu mondial yani

1-2 arkadas motoran demis ama ben öyle düsünmüyorum cünkü etrafınıza bakarsanız 10 cubtan 6 sı mondialdir. Bu kadar tercih edildiğine göre birşey vardır. Motoran ise hiç tercih edilmeyen bir model en iyinin motoran olucagını hic zannetmiyorum.

ben 6 ay mondial kullandım.Genel olarak sorunsuz bir motor.Ama şu an lifan kullanıyorum ve performans ve kaite olarak süper diyebilirim.

Geçen Gün KANGA diye bir cub bakıma geldi,
ve motorun performansı gidişi duruşu ve malzemeleri ile resmen İŞTE BUKADAR OLUR dedirten bir sağlamlıkla karşılaştım,
2005 model 58 bin km'ye dayanmış,
herşeyi orjinal,
120 cc silindir piston var üzerinde,
hava soğutmalı,
yarı otomatik,
kaplin lastikleri 600,,1000 cc kaplınlerı ile aynı kalite ve görünümde,
ön arka disc fren sistemleri,
şasi kalın profil sistem,
anlaşılacağı çok sağlıklı ve çok diri durumda ve sağlamlıkta bir motor,
sahibindende vs sitelerin hiç birinde bulamadım :S
Fakat o duruma kadar o dirilikte bir cub çoook nadir bir durum,

CUB motorlar piyasadaki pek çok motordan markadan iyidir,
kolay kolay sıkıntı cıkartmayan ve o sebeptende pek cok kıyı şeridi şehirlerde gerek yakıtı için gerek rahatlığı adına tercih edilmektedir...

honda ve modenas cupta iyidir. Ama başlıktakine cevap olarak ben mondial diyorum.. Malum nedenlerden dolayı (servis parça vs.))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar