Kesin alın ben sadece denemek için aldım size şimdi diğer motor bilgilerime ve diğer motor kullanımlarıma göre genel olarak bilgi vereceğim . Kesin alın diyorum ama benim cidden ne satanları beğendiğim var nede bunların yan parçalarını monte edenlerini . Çinden keşke tekerleği bile üzerinde gelse .
Jinlun 150 CC tek silindir 2950 YTL 140 kilo
Jinlun 250 CC çifti silindir 2950 YTL 150 kilo 10 kilo daha fazla
Parçaları çok sağlam sayılır . Hiç bir parçası geçiştirme değil . Tamamen yapmış adamlar . Devirsiz kullanmak lazım keyifli olması için . Vites 5 vites çok attırmak gerekiyor ama sorunsuz . Ön ve arka basmalı vites sistemi var . Bu tip ayaklıkları ve bir kaç parçası bayide toplanıyor oralarda vida eksiği olabilir tamamlatın . Rölanti ayarını yaptırın . Yağını kontrol ettirin . Vidalarına bakın . Bunun dışında Transmisyon çubuğunun iki ucundaki vidalara bakın onuda buradaki bayi takıyor .
Bunlar dışında Tek kelime ile müthiş keyifli ve eski chopperlerimi bile kıskandıracak kadar baba bir alet . Kuvveti iki kişi iken biraz yorar ama çok rahatta gider tepe çıkışı ve hiçbir şey zor değil .
Devir yapınca titreme vibrasyon var ama problemsiz .
Çok kaliteli bir motor yan çantaları çok kullanışlı . Tüm ışıkları çok sağlam çalışmakta görüntü olan ışığı yok . Herşey işlevsel . Hem oto marş hem ayak marşı var . :cat:

yani sağlam bir parça . 7 milyon 100 km de yakıyor . yakında heryeri istila edecek bir alet . ama zaten bu tip bir motoru çok kişi kullanmaz 5 vitesli ve 600 cc lik kadar da ağır bir alet .