''Beycivan'' VEfat Etmiştir...!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hala inanamıyorum habere.elim telefona gidiyor ama acı haberi doğrulamaktan korkuyorum.sanki tekrar beni arayıp "ne yaptın, hava filtreni takabildin mi?" diyecek gibi geliyor.emeğini az değildir üstümüzde.Allah acılı eşine ve akrabalarına sabır versin.inşallah gittiği yerde rahat ediyordur...hakkım geçtiyse helali hoş olsun.toprağın bol olsun abicim..

ALLAH rahmet eylesin. nur içinde yatsın inşaALLAH...eğer herhangi bir hakkım varsa üzerinde benim farkında olduğum veya olmadığım helal olsun

Merhaba. Ben Özgür Süzen. Bu foruma üye olan Beycivan Süzen in kardeşiyim. Sevgili ağabeyim 21 mart 2011 günü saat 23:22 de geçirdiği kalp krizi sonunu hayatını kaybetmiştir. Kendisi bir gün önce bana bu foruma girmemi ve hasta olduğunu yazmamı istemişti ancak kısmet onun vefatını yazmak olucakmış. Sizlere son olarak selamlarını ve saygılarını iletmiş bu zamana dek arayıp soran mesaj atan kardeşlerimize selamlar iletmişti. Ancak ben zaman bulup yazamamıştım. Abim hayatı boyunca çok çalışmıştı. Motorsikllet onun aşkıydı. son kez abimin sifresiyle giriyorum hepinize saygılar sunarım.haklarınızı helal" edin.

şahsen tanımıyorum ama gerçekten üzüldüm,allah siz yakınlarına sabır versin.hasta yatagındayken bile bizleri düşünüp senin aracılıgınlada olsa selam göndermek istemesi beni duygulandırdı...mekanı cennet olsun...böyle anlarda sözler yeterli gelmiyor...

Allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum.ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum.

allah gani gani rahmet eylesin, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.forumdaki herkese her konuda yardımcı olan bi abimizdi

Beycivana allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar