''Beycivan'' VEfat Etmiştir...!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Değerli dostlar.Badırmada ikamet eden ve kendisini forumda Motosiklet Modelleri bölümünde Ramzey QM-250 kullanıcıları kısmından tanıdığımız ve bu motor hakkında yıllardır bizlerle bilgi ve tecrübelerini paylaşan inanıyrum ki bir çok arkadaşımızın bu forumdan tanıdığı ''Beycivan'' arkadaşımız 21 Mart 2011 akşamı geçirdiği bir kalp kırizi sonucu vefat etmiştir.Kendisine ALLAH dan rahmet,kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.MT-İzmir Grubundan İhsan.

Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/mt-...ir-mt]-motosiklet-grubu-29.html#ixzz1Hi12IOHF

Kardeşinden alıntıdr.

Merhaba. Ben Özgür Süzen. Bu foruma üye olan Beycivan Süzen in kardeşiyim. Sevgili ağabeyim 21 mart 2011 günü saat 23:22 de geçirdiği kalp krizi sonunu hayatını kaybetmiştir. Kendisi bir gün önce bana bu foruma girmemi ve hasta olduğunu yazmamı istemişti ancak kısmet onun vefatını yazmak olucakmış. Sizlere son olarak selamlarını ve saygılarını iletmiş bu zamana dek arayıp soran mesaj atan kardeşlerimize selamlar iletmişti. Ancak ben zaman bulup yazamamıştım. Abim hayatı boyunca çok çalışmıştı. Motorsikllet onun aşkıydı. son kez abimin sifresiyle giriyorum hepinize saygılar sunarım.haklarınızı helal" edin.

Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/mot...-bilgi-paylasim-basligi-57.html#ixzz1Hi24bN9W

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba. Ben Özgür Süzen. Bu foruma üye olan Beycivan Süzen in kardeşiyim. Sevgili ağabeyim 21 mart 2011 günü saat 23:22 de geçirdiği kalp krizi sonunu hayatını kaybetmiştir. Kendisi bir gün önce bana bu foruma girmemi ve hasta olduğunu yazmamı istemişti ancak kısmet onun vefatını yazmak olucakmış. Sizlere son olarak selamlarını ve saygılarını iletmiş bu zamana dek arayıp soran mesaj atan kardeşlerimize selamlar iletmişti. Ancak ben zaman bulup yazamamıştım. Abim hayatı boyunca çok çalışmıştı. Motorsikllet onun aşkıydı. son kez abimin sifresiyle giriyorum hepinize saygılar sunarım.haklarınızı helal" edin.

Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/mot...-bilgi-paylasim-basligi-57.html#ixzz1Hi24bN9W

Başınız sagolsun.
Mekanı cennet, melekler dostu olsun..
Allah rahmet eylesin.
Hakkım varsa helal olsun...

Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun, hakkımız varsada helal olsun.

Tam bir motosiklet sevdalısıydı.foruma katkıları yadsınamaz.uslubuyla,hoşgörüsüyle,kendinden kattıklarıyla ve türlü yardımseverliği ile örnek biriydi.
kendisine teşekkürü borc bilirim. uzun muhabbetlerimiz vede yardıma ıhtıyac duydugumda hıc usanmadan ılgılendıgı için.
genç yaşta aramızdan ayrıldı
mekanı cennet olsun

Çok da gençmiş..
Başımız sağolsun, mekanı cennet olsun, Allah sevenlerine sabır versin.
Varsa hakkımız helal olsun.

Allah rahmet eylesin.
Birde şimdi sırasımı bilmiyorum ama birşey sormak istiyorum. Rahmetli bir gün önce hasta olduğunu yazmasını istemiş kardeşinden, ertesi gün de kalp krizi geçirmiş. Rahatsızlığı neydi acaba? Bildiğim kadarıyla kalp krizi aniden ortaya çıkan bir durum. Rahatsızlığı ile bu durumun bir alakası varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar