beyaz güvercinim

Sonunda aldın hayırlı olsun kardesim güle güle kullan

Başlıbasina araştırma uzun sohbetler ve deneyimlerimi aktararak ulaşılmış bir basarı

Super Moderator
Yeni beyaz güvercinin hayirli ugurlu olsun Alper cim...
Kazasiz belasiz...

Ülem ben burasini sanki taniyorum..
Cig köfte yemistim burada sanirim...:p
banada tanıdık geldi sanki :p
ne güzel muhabbet etmiştik beaa
özledim bak şimdi o günleri :rendeer:

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:36 ----------

Sonunda aldın hayırlı olsun kardesim güle güle kullan
teşekkürler kardeşim sağol:rendeer:
Hayırlı olsun. Umarım keyif alarak kullanırsın.
çok teşekkürler:rendeer:
çok güzel alper abim iyi günlerde kullan :)
çok teşekkürler sağol:rendeer:

Daha yeni görüyorum. Hadi hayırlı olsun sizinde motorunuz. Yaza doğru inşallah bende bu tür birşey düşünüyorum. Aklımda 1-2 marka var. Kymco'da kendini kanıtladı aslında. Sizden bu konuda biraz bilgi istiyorum. Memnun musunuz motorunuzdan? Benim aklımda Piaggio var ama bakalım hayırlısı. Beyazda ne çok yakışmış. Hay maşallah :)

Super Moderator
Daha yeni görüyorum. Hadi hayırlı olsun sizinde motorunuz. Yaza doğru inşallah bende bu tür birşey düşünüyorum. Aklımda 1-2 marka var. Kymco'da kendini kanıtladı aslında. Sizden bu konuda biraz bilgi istiyorum. Memnun musunuz motorunuzdan? Benim aklımda Piaggio var ama bakalım hayırlısı. Beyazda ne çok yakışmış. Hay maşallah :)
çok teşekkürler :rendeer:
şu an için memnunum bi sıkıntı yok ama rodajdan sonra daha çok bilgim olucak motorla ilgili şimdilik tatminkar :cat:
Hayırlı olsun..
teşekkürler:rendeer:
kymco çok sağlam scooter yapıyor ben off road yapıyorum 50 cc ile :)
maşallah aman dikkat :wiinkk:

Super Moderator
Gelmiş güvercin sonunda... Haydi güle güle kullan:rendeer: Beraber geçecek güzel anılarla dolu uzun yıllar, uzun yollar dilerim:cat:

Yalnız "Evlere paket servisimiz vardır" yazısı göremedim etrafra:p

Super Moderator
Gelmiş güvercin sonunda... Haydi güle güle kullan:rendeer: Beraber geçecek güzel anılarla dolu uzun yıllar, uzun yollar dilerim:cat:

Yalnız "Evlere paket servisimiz vardır" yazısı göremedim etrafra:p
teşekkürler kardeşim sağolasın:rendeer:
paket servisi uzun mesafelere taşımak için aldım örnek gürkanların ev :p

Moderatör (forrap)
Hadi yaa depoda bi tane şasesine kaynak yapılacak beyaz xciting var diyorlardı demek ki onu sana verdiler..Taşıma esnasında düşmüş,cemil usta halledecek demişlerdi :pale:
Şaka bir yana tekrar hayırlı uğurlu olsun tim of the alperim :) Allah kaza bela göstermesin..Motorun maaşallahı var.Beyaz da çok asil durmuş :cat: Bunla ilgili çiğ köfte ıslatma hakkımızı da hanene yazdım,borcun kabardı yine :mrgreen:

Allah kazadan beladan korusun, uzun uzun seneler güvenle binmeyi nasip etsin inşallah :)

Super Moderator
hayırlı olsun alper kardeşim ben kullanıyorum çok memnunum :cat:
valla 120km oldu bende çok memnunum hemde şimdiden :queen:
Hadi yaa depoda bi tane şasesine kaynak yapılacak beyaz xciting var diyorlardı demek ki onu sana verdiler..Taşıma esnasında düşmüş,cemil usta halledecek demişlerdi :pale:
Şaka bir yana tekrar hayırlı uğurlu olsun tim of the alperim :) Allah kaza bela göstermesin..Motorun maaşallahı var.Beyaz da çok asil durmuş :cat: Bunla ilgili çiğ köfte ıslatma hakkımızı da hanene yazdım,borcun kabardı yine :mrgreen:
çok teşekkürler tuncerim :rendeer:
ıslatma hakkını saklı tutuyorum nasılsa canın çekip gelecen yine buralara biliyorum :queen:
Allah kazadan beladan korusun, uzun uzun seneler güvenle binmeyi nasip etsin inşallah :)
çok teşekkürler sağolun:rendeer:
hayırlı olsun :) kazasız belasız inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar